Xavier Sabaté anuncia la creació d’un gabinet de crisi per desbloquejar i accelerar projectes del Camp de Tarragona
El Delegat del Govern ha dit que abans de Setmana Santa donarà notícies positives de la Chartreuse
  
El Delegat del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, ha anunciat, aquest dimarts, la creació d’un gabinet de crisi, acció única en el context català, que es reunirà de forma setmanal en les dependències de la Delegació del Govern i que estarà constituït per representants de la pròpia Delegació del Govern, del Departament de Política Territorial i d’Obres Públiques, del d’Innovació, Universitats i Empreses, els representats del Departament de Treball (SOC), Medi ambient i Economia i Finances. Tot i això, Sabaté ha dit que “no és un gabinet tancat, depenent dels temes tractats es podran incorporar representants d’altres departaments”.

“L’objectiu del gabinet serà desbloquejar i accelerar projectes que estiguin pendents en el sí del que és la maquinària de l’administració de la Generalitat o qualsevol altre que hi tingui llicència al nostre territori”, ha explicat el Delegat. “Sabem que tenim una administració que pot millorar la seva agilitat i ens proposem materialitzar el més aviat millor les accions que sobre el nostre territori puguin suposar un increment de l’activitat productiva i la generació de llocs de treball”.

Sabaté ha posat com exemple de temes que es poden tractar al gabinet de crisi, la Chartreuse, “obra que havia d’estar en un estat avançat i que pel contrari no ho està, doncs des del gabinet serà objecte d’anàlisi i actuació”. Sabaté no ha volgut desmentir si és veritat que l’Ajuntament de Tarragona avançarà els diners per començar les obres, només ha manifestat que “és una qüestió personal i és igual qui és el titular o qui paga, només que esdevingui l’Escola Oficial d’Idiomes”. També ha avançat que abans de Setmana Santa espera donar notícies positives del tema.

Per la seva banda, el delegat també ha anunciat que el Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts el Pla Únic d’Obres i Serveis pel 2009 que dotarà al Camp de Tarragona de 25 milions d’euros i que servirà per reduir l’atur i afavorir el seu teixit econòmic.
Pili Domínguez - 17/02/2009 - 18:25h
Sant Jordi
20/02/2009
08:59
Per fi tindrem instal.lacions esportives a la ciutat i no als barris????????? Contesti Sr. Sabaté. Quin dia comencen les obres que m'ho apuntaré. BLA BLA BLA podem fer un apartat al diari totmentida.cat
digi
18/02/2009
19:58
el gabinet hauria de ser anticrisi
jojo
18/02/2009
13:22
Més fum i mes càrrecs
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.