El grup municipal de CiU demana que l’Ajuntament incrementi la seguretat i “no es preocupi tant de posar multes”
  
El grup municipal de CiU ha denunciat, mitjançant aquest comunicat de premsa, el desgavell i la falta de planificació a l’àrea de Seguretat de l’Ajuntament de Tarragona.

“Una vegada més els esdeveniments, i l’increment de denúncies de robatoris a la ciutat, ens donen la raó, i ja són moltes les vegades que els mitjans de comunicació deixen palès aquest problema. El Sr. Carles Castillo presumeix d’haver augmentat els agents de la Guàrdia Urbana i de crear una àrea específica en seguretat. Mai dubtarem de la professionalitat dels agents de la Guàrdia Urbana, tot el contrari, però si de les directrius de qui depenen, el Sr. Carles Castillo.”

“Pel ciutadà, la creació d’una àrea específica de seguretat s’ha traduït bàsicament en un increment de les sancions, però no transmet una major seguretat”. Creuen que aquest increment en la imposició de sancions “respon a directrius clares del regidor socialista responsable de l’ àrea de seguretat, ja que el govern municipal ha aprovat un pressupost on la previsió d’ingressos en concepte de multes s’augmenta en un 30%” i s’han de posar moltes multes per arribar a complir aquesta previsió. Per suposat que no diem que no s’imposin multes quan calgui, però en dos anys el comportament dels ciutadans no pot haver canviat tant com per triplicar les sancions. Han afegit també que “Carles Castillo s’hauria de preocupar més d’incrementar la seguretat i no tant de posar multes”.


D’altra banda, també des de CIU han denunciat la falta de concreció de com, quan i a on s’ha d’instal•lar la comissaria dels Mossos d’Esquadra, “la falta de determinació, les discrepàncies entre els partits del govern municipal i la falta de determinació de la Generalitat de Catalunya respecte de la seva ubicació, ha suposat endarrerir la seva construcció, demostrant-se una vegada més una falta de planificació de l’àrea de seguretat de l ‘Ajuntament”.
Redacció TT - 17/02/2009 - 19:02h
Justiciero
19/02/2009
08:40
Es veritat no saben ni sancionar aquests agents!!! perque no els hi fan un curs de llengua o els hi demanen el nivell C. Si son l'autoritat almenys que tinguin una base cultural. Clar ells estarien "exentos a l'educació per la ciutadania..."
Magí
18/02/2009
16:05
Sense paraules, el que no es feia a l'era CIU ara ho veuen a les barbes contràrias.. INCOMPETENCIA HEREDADA SENYORS això no s'arreglarà perque la urba i els mossos no tenen autoritat i tampoc fan la seva feina. nomès que la portessin un parell de setmanes amb coneixement de causa es solucionaria tot. dit d'una altra manera...fer-los pencar.
multdo
17/02/2009
20:22
hoy me han multdo, sin necesidad y con defecto fe forma, sera por ir rapido
pienso recurrir
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.