El grup municipal de CiU presentarà en el Plenari del dia 25 un seguit de mocions destinades a pal•liar la crisi davant la «mala gestió dels governs socialistes»
  
El grup municipal de CiU presentarà en el proper Plenari de l’Ajuntament de Tarragona del dia 25 de febrer un seguit de mocions que consideren “bàsiques” per pal•liar la crisi, davant la “mala política que els governs socialistes estan portant a terme per afrontar aquesta situació”.

Els convergents proposaran les següents mocions:

- La revisió de la política fiscal i de puges de preus indiscriminades del l’Ajuntament de Tarragona.

- La inaplicació de les pujades per sobre del IPC de desembre de 2008, en serveis, impostos i taxes que depenen del Ajuntament.

- La limitació de les pujades de preus respecte dels serveis, impostos i taxes que depenen del Ajuntament solament a l’IPC final del any 2008, és a dir, 1,4%.

- El compromís de no pujar els preus de l’autobús municipal de Tarragona per sobre de l’IPC de desembre de 2008.

-Efectuar, dins l’àmbit de la legislació vigent, les actuacions necessàries destinades a que les contractacions de l’Ajuntament de Tarragona prioritzin les empreses del nostre terme municipal.

-Condonar durant tres anys l’impost de béns immobles a tots aquells que adquireixin un habitatge en el present exercici.
Redacció TT - 19/02/2009 - 18:35h
Jo
23/02/2009
14:39
Si i a més a veura si es redueixent el sou els càrrecs de confianza, i les despeses de viejes de tota la colla que acompanyen als regidors. a manera de sequit reial. Per cert podrieu preguntar, quan s'han gastat en telefons movils i vitjes. I dels 10 milions a compte del Nastic, que s'ha fet ??.
La Esquina del Politico
21/02/2009
21:03
Yo espero que los Tarraconenses tomen buena nota y se den cuenta que los HURONES hacen los juegos sucios y que están empleando algunos bufones de algunos politicos mandatarios de nuestro Ayuntamiento Estoy asta los mismos cataplines de tanto JAIME I,y estoy harto de tanto progre “VIPS” y consentir que la chusma se crea que manda aquí un saludo a Joan Aregio futuro Alcalde de Tarragona.
Huron
21/02/2009
07:00
Si el sr aregio hages gestionat millo quan era regidor d'hisenda... no pagariem 1m d'euros any de perdues pel jaume primer.... això si que ho podriem estalviar... a més a més la major pujada d'impostos de la historia va ser sota la seva responsabilitat.... és d'un gran cinisme i cara molt dura
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.