Plenari llarg i tens
El PSC “es mostra nerviós i empipat” davant d’algunes propostes i preguntes de l’oposició
  
El Plenari celebrat a l’Ajuntament de Tarragona aquest dimecres i que ha tingut una durada de quasi cinc hores, ha evidenciat les "tenses" relacions que actualment mantenen l’oposició i l’equip de govern.

Ratificació del canvi en la gerència del Servei Municipal de l’Habitatge, que assumirà Jordi Dies

Alejandro Fernández (PP): “No és el típic canvi de govern, molts alts càrrecs de l’Ajuntament, no polítics, han canviat i és preocupant”.

Joan Aregio (CiU): “És la constatació d’un fracàs en un projecte tan important com era el lloguer jove o la construcció de 900 habitatges de Protecció Oficial. És una broma de mal gust i un fracàs en la direcció política de l’empresa”.

Victòria Pelegrin (PSC): “La persona triada és la més ben preparada perquè coneix el desenvolupament del plans i ha resolt les línies de treball que necessitàvem”.

Aprovació inicial del modificat del projecte executiu de la nova caserna de la Guàrdia Urbana


Alejandro Fernández (PP): “Per explicar el sobrecost de les obres, el govern ha tornat a parlar del pàrking Jaume I i només ha dit que el sobrecost era la causa de l’augment d’efectius”.

Joan Aregio (CiU): “No es pot acceptar que les explicacions del sobrecost sigui fer servir la política de retrovisor i parlar del que es va fer malament en el passat”.

Carles Castillo (PSC): “Tenen la barra de preguntar perquè puja el preu? No entenc que treguin aquest tema des de la dreta catalanista (referint-se a CiU). El sobrecost es deu a l’augment d’efectius i perquè està dimensionada pels propers 30 anys amb un pàrking mòbil més gran, un camp de tir i un sistema d’aprofitament d’energia”.

Nomenament del nou gerent del Patronat Municipal de Turisme, Carles Sanz

Sergi de los Rios (ERC): “Agraïm la bona tasca que ha realitzat durant 19 anys la gerent del Patronat, Montse Pascual, però el seu cessament respon a una decisió tècnica que s’ha pres com un canvi tranquil i degut a la transformació de l’ens que porti a un nou model turístic”.

Alejandro Fernández (PP): “Ens afegim a l’agraïment per la tasca de la senyora Pascual, però votem negativament com a protesta contra la mala gestió en Recursos Humans en càrrec de responsabilitat no política. És un fracàs de gestió”.

Joan Aregio (CiU): “Ens sumem al reconeixement a Montse Pascual, però volem posar de manifest dues coses: si ho ha fet bé no es pot suposar que a partir d’ara les faci malament, i no hagués pogut ser una persona d’aquí el nou gerent? No sempre la millor solució és recórrer a persones de fora de l’administració”.

Josep Fèlix Ballesteros (PSC): “Vull deixar clar que ni Jordi Dies ni Carles Sanz tenen carnet de cap partit. Mai he dit que la senyora Pascual no valgui per la seva feina sinó que buscàvem un altre perfil”.

Torn de precs i preguntes

Pregunta Alejandro Fernández (PP): “En una entrevista realitzada pel diari digital Tot Tarragona, se li va preguntar si el senyor Trasobares seguia lligat a l’Ajuntament i vostè va respondre que s’hauria de preguntar al senyor Carles Castillo. Jo li pregunto ja sap la relació que té el senyor Trasobares amb l’Ajuntament?”

Respon l’Alcalde Josep Fèlix Ballesteros (PSC): “Ho respondré en el proper Plenari”.

Pregunta Federic Adam (CiU): “Per quan està previst que tinguem policia de barris?”

Respon Carles Castillo (PSC): “Durant 20 anys no s’ha augmentat la plantilla de la Guàrdia Urbana”.

Frederic Adam: “No m’ha respost a la pregunta”

Carles Castillo: “Durant 20 anys no s’ha augmentat la plantilla de la Guàrdia Urbana”.

Pregunta Maribel Rubio (CiU): “Quins efectius de seguretat s’havien destinat i quins estaven de guàrdia per la revetlla de Carnaval?”

Respon Carles Castillo: “Lo de Carnaval va ser una autentica putada per les 3 mil persones que volien gaudir de la revetlla i una situació que es va desbordar. En total hi havia 65 efectius treballant i es van fer 650 hores extres. Podem dir que va ser el Carnaval més segur de tota la història”.

Finalment, la moció presentada per CiU i conjuntament per PSC i ERC per defensar el manteniment de la tradició catalana amb elements festius de foc, s’ha aprovat per unanimitat. I la moció presentada per ERC per la internacionalització del dret a decidir a tenir un estat propi del poble català ha estat rebutjada amb el vot en contra de PSC i PP i a favor de CiU i ERC. És el primer cop que el grup socialista vota en contra d’una moció presentada pel seu soci de govern ERC.
Pili Domínguez - 25/02/2009 - 19:53h
jo
27/02/2009
13:17
Una colla d'imp..., presidents per un incompetent que no sap ni que fan els seus gerents Diez, Ral, Montse Pascual, Trasobares. Etc. La dignitat de la ciutat exigeix un altre vocabulari, i tracta, pero sobre tot cap més mentida.
Comentari eliminat
27/02/2009
13:07
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
josep-tgn
26/02/2009
18:44
y el trasobares de que curra?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.