Ballesteros retreu a l'oposició que no es pren seriosament la feina municipal
Aquesta acusació ha centrat el Plenari que ha aprovat (PSC-ERC) els pressupostos de 2009
  
Imatge d'arxiu d'un dels Plenaris de l'Ajuntament
Aquest divendres s’ha celebrat a l’Ajuntament de Tarragona, el Ple que ha aprovat els pressupostos municipals del proper any, amb els vots favorables de l’equip de govern, i tal com avançava ahir TT, als contraris de l’oposició.
Els grups municipals de CiU i PP han demanat a l’Alcalde explicacions per l’afirmació realitzada en el transcurs del Plenari, de que l’oposició no es prenia seriosament la feina municipal, al final del Ple, Josep Fèlix Ballesteros ha matisat que es referia a que l’oposició havia anat a questa convocatòria sense estudiar detalladament els pressupostos, el que ha provocat més rèpliques des portaveus de CiU i PP.
Pel que fa a l’aprovació dels pressupostos, el Tinent d’Alcalde d’Hisenda, Pau Pérez, ha destacat que hi ha hagut un esforç de contenció de la despesa com mai s’havia vist i que els pressupostos responen als ciutadans i “serveixen per a que l’Ajuntament torni a ser la casa de tots”. Tal com vam informar ahir, aquests pressupostos, segons Pérez, prioritzen la inversió en serveis socials, ensenyament, seguretat i l’atenció als aturats.
Per la seva banda, el Tinent d’Alcalde, Sergi de los Rios, ha manifestat que “aquests són uns pressupostos realistes, seriosos i amb unes restriccions agreujades per l’actual situació econòmica”. De los Rios, també ha afegit que “amb les disminucions protocol•làries, apostant per la inversió i racionalitzant les empreses, es dóna suport als sectors més vulnerables”.
El regidor del PP, Jordi Roca, s’ha mostrat crític amb els pressupostos, argumentant que no encaixen amb la realitat, “els ciutadans pagaran més impostos però no s’ajusten al seu sou”, ha dit Roca. Aquest, també ha acusat l’alcalde d’estar al servei del partit i no del ciutadà ja que les partides de personal no s’han retallat. Roca ha afegit que falta una clara inversió en neteja, recerca i mobilitat. Durant el torn d’explicació de vot, el portaveu del PP, Alejandro Fernández, ha expressat també, que “el tema del camp del Nàstic és una presa de pèl, si PAI, que són professionals, van tenir problemes, l’Ajuntament no crec que pugui vendre els terrenys de la Budallera per finançar les obres”.
Finalment, el portaveu del grup municipal de CiU, Joan Aregio, ha expressat la seva disconformitat davant uns pressupostos “que tenen més trampes que les que posava David Crockett”. Aregio s’ha centrat en criticar que són uns pressuposts que pugen impostos i que fan pagar als mateixos, més diners, ficant com exemple que l’impost de circulació no baixarà però pujaran les multes de trànsit. Respecte a les despeses, Aregio ha dit que les “suposades baixades de despeses protocol•làries són falses”, ja que les conselleries ara rebran una partida 7.500 euros de propaganda i publicitat que abans no tenien, “no és que les despeses no baixen sinó que pugen, és una trampa més”. Aregio ha titllat de “fugida cap a endavant” la intenció de vendre els terrenys de la Budallera per finançar les noves instal•lacions del Nàstic i ha criticat que les llars d’infants i el clavegueram del Serrallo finalment no estiguin inclosos als pressupostos.
Redacció TT - 28/11/2008 - 17:40h
Tarragoní
01/12/2008
13:53
Aquest consistori no fa res, és una vergonya, i encara acusa als altres de poca seriositat.

Fins ara només han fet que fer-se fotos, pujar impostos, pujar els seus sous i els alts càrrecs.

Prou de fer oposició, si estan al govern els toca governar.
Volem fets JA sr. Ballesteros!
EM QUEIXO
30/11/2008
20:14
EM QUEIXO QUE HI HAGI ALGUN BENEIT QUE CREGUI QUE FER OPOSICIÓ SIGUI DIR SI A TOT O CALLAR. EL QUE GUANYA FA DE GOVERN I EL QUE PERD FA D'OPOSICIÓ. JA SÉ QUE A MOLTS ELS AGRADARIA QUE LA OPOSICIÓ CALLÉS, COM ES COSTUM EN ELS RÈGIMS SOCIALISTES. I SI NO CALLEN DONCS AL GULAG.
CANSAO
30/11/2008
19:55
VEU CIUTADANA ?????A
A VER SI OS ARREGLAN VUESTROS TEMAS PERSONALES CON EL AYUNTAMIENTO I PARAIS DE METEROS CON LA OPO
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.