La Tinent d’Alcalde de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Rosa Rossell, no vol contestar públicament als que demanen la seva dimissió
En els darrers dies, la Societat Arqueològica, la directora de l’Institut d’Arqueologia i CiU, han demanat la dimissió de Rosa Rossell
  
Imatge d'arxiu de la Tinent d'Alcalde de Patrimoni, Rosa Rossell
Pont del Diable
En el transcurs del Plenari celebrat el passat divendres, la Tinent d’Alcalde de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, va manifestar que si no li diu l’Alcalde, no contestarà públicament als que demanen la seva dimissió. El president de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, Rafael Gabriel, la directora de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, Isabel Rodà i el regidor de CiU, Albert Vallvé, han demanat recentment que Rosa Rossell deixi el seu càrrec al consistori tarragoní, acusant a la regidora republicana d’amiguisme i de no gestionar amb criteri la seva àrea.
Dues de les qüestions més criticades són la designació i aprovació de que sigui Eudald Carbonell, mitjançant l’empresa Estudios y Métodos de la Restauración S.L., l’encarregat de l’estudi de les pedres del Pont del Diable, prèvies a la seva restauració, i el nomenament de Lluis Balart, com a director del Museu d’Història de la ciutat.
L’únic que va dir la senyora Rossell, és que la RSAT, mai s’ha posat en contacte amb ella per parlar del patrimoni i que per tant li ha sobtat aquesta reacció.
Pitu Tarrasa - 28/11/2008 - 18:08h
Tarragoní
01/12/2008
13:46
Tota la raó 'apa noi' Aquest consistori no fa res, és una vergonya, i encara acusa als altres de poca seriositat.

Fins ara només han fet que fer-se fotos, pujar impostos, pujar els seus sous i els alts càrrecs.

I el tema del senyor Balart està clar que és la compensació pel regal de 2500 vots que li va fer al psc.

Dimisió!
Albertus Magnus
01/12/2008
12:55
Jo no sé si el Sr. Balart pot o no pot desenvolupar correctament la seva tasca com a director del Museu d'Història, però sí què sé que no va quedar en primer lloc quan es va fer l'exàmen sel·lectiu; va quedar el segon!! Com s'explica això? Llavors, per a que serveixen els exámens d'avaluació?? Podria tractar-se d'un cas més d'amiguisme???
apa noi
30/11/2008
18:01
Dimision, ja


El Sr Ballesteros retreu a l'oposició que no es pren seriosament la feina municipal
Aquesta acusació ha centrat el Plenari que ha aprovat (PSC-ERC) els pressupostos de 2009

DESPRES D´AQUSTA AFIRMACÓ, JO (APA NOI),

DEMANO LA DIMISIO DEL SR ALCALDE FELIX BALLESTEROS
Saps quin dia ea avui,

Avui passejant per la part. alta de la Ciutat , i fen el vermutet a la Queveda, he tingut una visió, les restes del FORUM , PLENAS DE LLUMETAS DE NADAL, si totes envoltades , al primer cop d´ull. Dic pot ser el vermut, però no, no he pogut fer la fotografia, per falta de bateria. Si passeu per la Plaça del Fòrum ho veureu, una aberració que no te perdo SR ALCALDE

A MES A MES AVUI ES EL VUITE ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ DE TARRAGONA PATRIMONI DE LA HUMANITAT i cap mena d´acte

SR Alcalde que no sap quin dia es avui

El 30 de novembre del 2000 el conjunt arqueològic de Tarragona, –la Tàrraco romana– fou inclòs a la llista de monuments Patrimoni de la Humanitat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.