El grup municipal de CiU considera que és una “burla a la ciutadania” la intenció de canviar el logo del Patronat Municipal de Turisme
Sergi de los Rios respon: “L’actitud de CiU em sembla aberrant, impresentable i indigna”
  
El regidor de CiU, Albert Vallvé, ha denunciat aquest passat dijous, que durant l’últim plenari del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, el tinent d’alcalde Sergi de los Rios, va presentar al nou gerent del Patronat i aquest va anunciar la seva intenció de canviar el logo de l’ens, que es va crear fa disset anys, “no veiem quina raó hi ha per a que es faci aquest canvi quan el logo ja funciona i és conegut arreu”.

Vallvé ha manifestat que “començar l’executòria d’un nou genet del Patronat Municipal de Turisme amb una despesa com és canviar el logo, no es pot permetre perquè en un moment de crisi no té cap tipus d’explicació”. El convergent ha afegit que durant el ple del Patronat, “el ‘flamant’ gerent del Patronat va dir que es convocaria per invitació a 4 o 5 empreses per a que fessin el nou logo. Nosaltres entenem que no és una manera transparent i clara de contractar i vulnera el principi d’igualtat d’oportunitats que tenen totes les empreses dedicades al disseny, oferir-ho només a 4 fa pudor a fum”.

Per la seva banda, el regidor de CiU Raül Font, com ex-president del Patronat de Turisme durant el mandat de l’anterior equip de govern, considera que canviar el logo del Patronat Municipal de Turisme quan hi ha una inversió al llarg de disset anys per identificar ciutat amb el logo de les aigües, és una “disbauxa”. Voler canviar els logos d’una ciutat és una manera de dilapidar els diners, un disbarat i una burla a la ciutadania quan ja tenim un logo que identifica a la ciutat i que funciona bé”, ha afegit Font.

Sergi de los Rios es defensa titllant l’actitud de CiU d'aberrant, impresentable i indigna


El president del Patronat Municipal de Turisme, Sergi de los Rios, ha afirmat que el procés de canvi de logotip és una decisió ferma i que la setmana vinent es presentaran les bases redactades del procés de contractació. De los Rios ha afirmat que és una decisió estratègica que respon a la renovació que està experimentant el Patronat. En relació a les manifestacions de CiU, el president de l’ens turístic s’ha defensat titllant CiU d’”immobilista i conservador” i afirmant que “no els hi agraden els canvis”.

Però, on més indignat s’ha mostrat De los Rios és amb l’acusació dels convergents de manca de transparència en el procés de canvi de logotip, “és molt greu que estiguin denunciant uns fets quan ni tan sols s’han iniciat els tràmits que han de comportar la renovació del logotip. El procés de contractació no ha començat i, per tant, encara no s’han establert les bases que fixaran com s’ha de fer aquest canvi”.

“L’actitud de CiU em sembla aberrant, impresentable i indigna”. “Voldria recordar als senyors de CiU que no tot val en política i que avui s’han passat la ratlla de l’ètica erosionant les bases de les institucions”, ha considerat el màxim responsable del Patronat Municipal de Turisme.

Pel que fa a l’acusació de CiU de malgastar diners públics amb el canvi de logo, De los Rios ha dit que “la gran despesa econòmica ha estat haver desaprofitat tot el potencial del sector econòmic que, per la nostra ciutat, representa el turisme durant els anys de govern municipal de CiU”. Finalment, de los Rios ha demanat “respecte per damunt de tot” als regidors de CiU davant els canvis que s’estan duent a terme al Patronat per reformar-lo i convertir-lo en un ens més àgil, modern i eficaç del que era fins ara.
Pili Domínguez - 19/03/2009 - 12:37h
Hèctor Pascal
22/03/2009
18:28
Això és tot el que se l'hi acut al Sr. de lo Rios per a dinamitzar el Patronat de Turisme? Visca!
Jo també puc ser regidor! Jo també puc ser regidor!
Pere
22/03/2009
17:29
Una altra despesa innecessària!
ZORRO ROJO
21/03/2009
09:29
Podrien encarregar-ho al del CBT que te poca feina y que lu hi paguin amb una subenció
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.