Més de 800 persones assisteixen a l’Escola d’Hivern del PSC que es celebra aquest cap de setmana a Tarragona
Més de 800 persones assisteixen aquest cap de setmana a la XXIII Escola d’Hivern del PSC que es celebra al Hotel Ciutat de Tarragona. El director de l’Escola d’Hivern, Francesc Vallès, ha explica els principals continguts que els socialistes debatran aquest cap de setmana a Tarragona.

Segons Francesc Vallès “les mesures que cal adoptar davant la crisi econòmica seran el gran tema de debat. En concret, analitzarem la resposta que els Governs europeus estan donant a la crisi, les receptes que s’estan aplicant i el canvi de model productiu que implica l’actual recessió econòmica. Volem definir i aplicar les mesures que siguin de la màxima utilitat a les persones per ajudar-los en aquest context de dificultat.”

En relació a aquesta qüestió, Francesc Vallès afirma que “no són el mateix les receptes que s’apliquen des de l’esquerra que els que aplica la dreta. Els Governs progressistes vetllen pels interssos de les persones, sobretot dels col•lectius més vulnerables, davant dels efectes nocius de la crisi mentre que els Governs de dretes el primer que fan és rebaixar impostos i retallar la despesa social.”

El diputat reusenc considera que “aquesta Escola d’Hivern ha de servir per definir noves propostes que ens ajudin a accelerar el procés de modernització de la nostra economia i, alhora, augmentar la protecció social dels ciutadans per part de l’Administració.”

Pel que fa als ponents, es comptarà amb l’assistència de responsables del màxim nivell dels Governs català i espanyol. “Ja hem confirmat la presència dels ministres de Treball, Celestino Corbacho, i d’Igualtat, Bibiana Aido, i del secretari d’Estat de Seguretat Social, Octavio Granados. Per part del Govern català, assistiran a l’Escola diversos consellers, entre ells, el titular d’Economia, Antoni Castells.”

La conferència inaugural anirà a càrrec del president del partit i vice-president del Senat, Isidre Molas. El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, serà l’encarregat de cloure aquesta XXIIIena edició de l’Escola d’Hivern dels socialistes catalans.
Redacció TT - 19/03/2009 - 18:44h
apa noi
21/03/2009
21:05
sera de primavera?
1-comensem la clase"
Qui paga
21/03/2009
16:50
Qui paga???
Ferran
20/03/2009
22:56
Esperem que aprenguin alguna cosa.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.