Canvis al consistori tarragoní: l’Ajuntament crea una “macroàrea” de manteniment i espais públics dirigida per Antonio Rodríguez
Sandra Coloma perd les competències de Cultura i les assumeix Carme Crespo
  
Després de 20 mesos governant, i arribant a l’equador de la legislatura, aquest dilluns, el govern de l’Ajuntament de Tarragona ha presentat la remodelació del cartipàs municipal. Uns canvis que responen a “l’autoexigència del govern per complir amb els objectius fixats al principi del mandat, el gruix de la remodelació parteix de la necessitat que ens marca el ciutadà”, ha explicat l’Alcalde Josep Fèlix Ballesteros.

El primer gran canvi és la creació d’una “macroàrea” de manteniment i espais públics, que dirigirà el regidor Antonio Rodríguez. Aquesta àrea inclourà la Brigada d’Intervenció Ràpida, la neteja pública, el manteniment de parcs i jardins, l’enllumenat públic, el control i eliminació de plagues, la intervenció en zones forestals i el manteniment dels jocs infantils. Tal com ha manifestat Ballesteros, “aquesta àrea agafa tots els aspectes que han de fer de Tarragona una ciutat neta i cuidada”.

Sandra Coloma perd la Conselleria de Cultura


Un segon canvi significatiu afecta a l’àrea de Cultura que fins ara portava la regidora Sandra Coloma. Cultura passarà a formar part de la Conselleria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Salut, d’aquesta manera la regidora Carme Crespo assumeix les competències culturals així com els temes mediambientals. Segons Ballesteros, aquest canvi respon a la necessitat d’explicar de manera més contundent les inversions realitzades en cultura i a realitzar un treball “colze a colze” amb les entitats culturals de la ciutat.

Sandra Coloma assumirà les competències de la Conselleria de Festes, Joventut i Centres Cívics, “una gran àrea que descentralitza algunes activitats sense canviar la filosofia de fons”. Es potenciaran les activitats del jovent així com les dels centres cívics, amb programes coordinats per primer cop des de l’Ajuntament.

A més, Coloma presidirà l’Empresa de Mitjans de Comunicació, enlloc de Xavier Tarrés, que es troba immers en la realització del dossier de la Candidatura dels Jocs del 2017, a banda de la seves tasques pròpies en l’àrea d’Urbanisme.

L’àrea d’Empreses s’uneix amb la de Llicències


Per incentivar als emprenedors amb una millora de la tramitació administrativa municipal, l’àrea d’Empreses es complementarà amb la de Llicències, i les competències les assumirà la regidora Dolors Herrera. Amb la modernització administrativa, l’Ajuntament escurçarà el temps d’obtenció de llicències, de 14 mesos a 2 mesos. “Aquest és un canvi històric per fer més àgil l’Administració, amb un treball per informatitzar i digitalitzar els processos de tramitació de les llicències”, ha dit Ballesteros.

Tots aquests canvis es signaran aquesta setmana i es preveu que es mantinguin tot el que queda de mandat.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde, Sergi de los Rios, ha manifestat que “aquesta és una remodelació que es fa de forma tranquil•la i constant” i que no afecta al pacte de govern entre ERC i PSC.
Pili Domínguez - 23/03/2009 - 13:56h
Pelacanyes autòcton
24/03/2009
23:41
No trobo gens encertat que la Sra. Crespo acumuli tant de poder, ja que de moment les seves principals preocupacions s'han reduït a rentar els carrers amb sabó i exterminar coloms. Crec que la ciutat mereix una persona amb més recorregut i sensibilitat pels temes ambientals i culturals que no pas aquesta senyora. Si jo fos alcalde deixaria cultura a la Sra. Coloma, posaria a la Sra. Floria a medi ambient, i a la Sra. Crespo a festes i events esportius. I a continuació dimitiria com a alcalde per a passar el bastó municipal al Sr. De los Ríos.
apa noi
24/03/2009
21:11
funcionari anonim
escolta , l L ajuntament no es el chiringuito dels politics de torn, recorda la COSTITUCIÖ i la llibertad d´espresio
de perdre la feina per opinar res de res!!!!!!!
aixo si sense insuls, i amb arguments
salut
un altre funcionari anonim
24/03/2009
17:35
Creo que es muy injusto que te dejes a la Regidora Sandra coloma como persona que ha trabajado, trabaja y encima es la cabeza de turco de la incompetencia de ya sabemos todos de quien,no se puede ser tan buena persona y tan sacrificada, sandra revelate y da caña que los jovenes creadores y los jovenes marginados estamos contigo, creemos en otra forma de hacer politica y la situación internacional actual me lo reafirma, el ordeno y mando y el poder de lo economico debe dar paso a los ideales a la politica en mayusculas que la sandra coloma defiende, sandra yo, como otros muchos funcionarios de otras areas creemos en tu forma de hacer politica. sigue y por favor no abandones .
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.