Joan Aregio (CiU): “la remodelació del cartipàs municipal és una demostració de la crisi i del gran fracàs de l’actual govern”
Alejandro Fernández (PP): “la crisi del govern municipal demostra que les relacions entre PSC i ERC no són tan fluïdes com es vol fer pensar”
  
Per Aregio, aquesta remodelació també és una constatació del desgavell administratiu pel que passa l’Ajuntament de Tarragona, afegint que “aquest no funciona i que el que s’ha fet amb aquesta remodelació és crear regidories que són un autèntic calaix de sastre, barrejant per exemple, conceptes tan diferents com cultura i medi ambient”.

Els canvis municipals també, segons el portaveu del CiU, han demostrat com les àrees de Neteja, Llicències i Cultura no han funcionat, així com també posen en evidència el fet de que, mentre ERC aposta per la capitalitat cultural del 2016, el PSC ho fa per la Candidatura del 2017 dels Jocs del Mediterrani.

Aregio ha dit finalment, que aquests canvis es van tractar a l’ultima executiva del PSC tarragoní, el que demostra que del que es tracta és d’un exercici d’equilibri intern dels socialistes tarragonins, que està per damunt dels interessos ciutadans.

Per la seva part, Alejandro Fernández, considera que “Ballesteros ha pres unes decisions que ja fa temps que es comentaven a la ciutat: Rosa Rosell (ERC) i Sandra Coloma (PSC) han estat incapaces de coordinar la seva feina a l’àrea de Cultura i des d’una greu irresponsabilitat han traslladat aquests problemes a la seva acció de govern. No és habitual que en l’àmbit municipal i sense haver una crisi política greu es facin aquesta mena de canvis, que demostren que la gestió de l’equip de govern de Ballesteros no acaba de funcionar”. El portaveu popular assegura que el govern de Tarragona cada vegada té més coses en comú amb el tripartit que governa Catalunya, com ara la inestabilitat i la manca de coordinació entre àrees de gestió. Tot i això, des del Partit Popular, es desitja als regidors tota la sort del món en les seves noves responsabilitats.
Redacció TT - 23/03/2009 - 18:29h
Visafra
24/03/2009
22:44
M'agradaria, sí, m'agradaria molt llegir, escoltar paraules i veure actituds dels diferents partits de la oposició, en que la positivitat i no el negativisme il.luminés idees constructives davant de les actuacions dels que governen.
Sempre, o quasi sempre em queda la sensació que la opisició, s'esforça per criticar, desprestigiar i fer veure als ciutadans que som uns tarats ja que hem elegit a persones incapaces per dirigir-nos.
No seria millor col.laborar tractant d'enriquir les actuacions dels que tenen la responsabilitat de dirigir, i així demostrar la seva capacitat de millora?
Segurament que els ciutadans ho premieríem donant el suports que no els hi donàrem en passades eleccions
Blas
24/03/2009
20:01
La señora Carmen Crespo repartirá chocolate con churros por otro nuevo carguito. Quien mucho abarca poco hace.
A....A E....A
Catala Montilles
24/03/2009
19:42
M'alegro que un ciutadà de la Catedral Part Alta comenci a desemmascarar el dirigismo del moviment associatiu de la Part Alta que pretenen alguns polítics del PSC.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.