El PP presentarà en el proper Plenari una moció per encarregar als serveis tècnics municipals el desenvolupament integral de la imatge corporativa de la ciutat, inclosos Patronats
  
En el proper Plenari de l’Ajuntament de Tarragona que se celebrarà el proper 31 de març, el portaveu del Grup Popular Alejandro Fernández, defensarà la moció per encarregar als serveis tècnics municipals el desenvolupament integral de la imatge corporativa de la ciutat, inclosos, organismes, Patronats i empreses de capital enterament públic.

Segons manifesten els populars, en la passada legislatura, totes les forces polítiques de la ciutat van coincidir en que calia unificar criteris per assolir un veritable concepte de imatge corporativa. Arran la polèmica sorgida al voltant de l’empresa que va rebre l’encàrrec de desenvolupar el projecte, es va decidir que serien els serveis tècnics municipals els que dissenyarien aquesta nova imatge corporativa. Per tant, “no té sentit tornar a caure en errors del passat i que cada organisme de l’Ajuntament es faci el seu logo pel seu compte”.

Des del grup municipal del PP creuen que tots els nous logos de la casa han de respondre a la nova imatge corporativa, desenvolupant-la, i que han de ser els propis autors de la mateixa els que facin una proposta modernitzadora de cada logo, encaixant-lo en el concepte corporatiu proposat. “Després de 17 anys és ben possible que el logo del Patronat de Turisme necessiti una actualització, però no té sentit encarregar-lo a una empresa que no va tenir res a veure amb el disseny de la imatge corporativa municipal i que a més incrementarà el cost de manera considerable”.
Redacció TT - 24/03/2009 - 18:03h
feliu
27/03/2009
14:26
Però no habiem quedat que s'ha d'estalviar de 3 a 4 milions d'eruos a l'any??, que foten de malgastar "algo" que ja funciona desde fa molts anys, qui en treu suc.
Comentari eliminat
26/03/2009
18:31
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Pere
26/03/2009
18:30
Venga a gastar diners canviant logos en els papers i sobres. Més estalvi i menys perdre el temps en tonteries.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.