Aquest dimarts ha començat el desmantellament del restaurant del Fortí de la Reina
El cost total de les obres és de 643.380 euros
  
Aquest dimarts 2 de desembre, han començat les tasques per portar a terme el desmuntatge del restaurant del Fortí de la Reina. L’empresa que s’encarrega de desmantellar l'estructura del restaurant és Recop, Restauraciones Arquitectónicas i durant el matí diversos operaris d’aquesta empresa han accedit a l’interior del Fortí per començar els preparatius de les obres. A primera hora han anat arribant a la zona diversos camions amb el material per a realitzar les feines, que tenen previst que durin tres mesos. Tot el recinte del Fortí està rodejat per tanques de seguretat que impedeixen els pas als vianants. Les tasques consisteixen en buidar l’interior del Fortí sense danyar la seva estructura exterior.
El cost total de l’”enderroc” és de 643.380 euros, que, segons va manifestar dilluns la portaveu de l’equip municipal, Begoña Floria, serà una execució subsidiària, és a dir, serà el propietari del restaurant qui pagui les obres.
Floria, va manifestar també que “l’Ajuntament ha exhaurit totes les vies judicials per evitar el desmantellament, però no s’ha pogut fer res i serem escrupolosos amb la llei”.
Pel que fa al litigi que l’Ajuntament manté obert amb el propietari dels restaurant, Floria va manifestar que “seguim en la mateixa línea de no indemnitzar al propietari i no volem fer “sainete” públic del tema”.
Respecte al futur del Fortí, la portaveu de l’equip municipal, va matisar que “amb les modificacions que s’han fet del Pla General, el Fortí passarà de zona verda a monument i els usos aniran vinculats a aquest fet”.
Pili Domínguez - 01/12/2008 - 13:24h
Maria Casanova
04/12/2008
09:57
I? si està mal donada, està mal donada. Dubto que a Reus la cosa s'hagués allargat d'aquesta manera i que la "societat" ganxeta s'hagués mobilitzat, com ho ha fet la "societat pelacanyes" en defensa d'un edifici construït on no s'hauria hagut de construir com si el futur d'un restaurant de bodas, bautizos i comuniones fos un tema d'interes general de la ciutat. A tarragona no és que ens colin gols, és que estem tots asseguts a la banqueta criticant l'arbitre i no sortim al camp a jugar. I així, és clar, baixarem a regional segur.
Tarragoní
03/12/2008
13:27
Cal recordar que la llicencia la va donar el consistori socialista de Recasens. Mateix partit que l'alcalde de Reus.
maria Casanova
02/12/2008
19:32
Tens raó Quina Me, a reus no hauria passat perquè aReus no haurien construït un restaurant en zona verda
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat