El 'pacte dels valents i dels optimistes' comença a caminar
  
Fotografia: Mauri
Fotografia: Mauri
Així ha qualificat l’Alcalde Ballesteros el pacte de governabilitat “Tarragona és futur”, que aquest dimarts al matí s’ha signat al Saló Noble de Casa Canals.

Tant Ballesteros com els seus ja socis de govern Alejandro Fernández (PP) i Josep Maria Prats (Unió) han destacat que és un pacte il•lusionant, no ideològic, que anteposa per davant de les sigles del partit, Tarragona.

Segons Fernández "demostra vocació transformadora" dels firmants i reflecteix la voluntat dels electors.

També han expressat que estaven oberts a la participació d’altres grups polítics, per tirar endavant els grans projectes de ciutat, com els Jocs, el desenvolupament del POUM, i Tarragona 2022, així com desencallar grans temes pendents com el Banc d’Espanya, la Savinosa o la Ciutat Residencial.

Els signants del pacte han estat acompanyants pràcticament per la totalitat dels regidors dels seus respectius grups municipals, a excepció de la regidora Ivana Martínez (PSC).

Cal destacar que el pacte inclou un punt en el que deixa llibertat de vot quan es tracti de qüestions de política catalana o espanyola.

Preguntats per la premsa sobre la possible incidència del cas Inipro en el pacte, tant Fernández com Prats, han dit que estan completament convençuts de l’honradesa i honorabilitat de Ballesteros.

Els eixos fonamentals del pacte de governabilitat, signat avui, es resumeixen en 7 punts:

El primer punt el creixement sostingut durant el mandat i com a segon, l’impuls a petites empreses, comerç i la creació de llocs de treball.

El tercer eix programàtic és el desenvolupament urgent de temes com els Jocs Mediterranis, el POUM, el pla estratègic o l’Anella Verda.
El quart punt de l’acord és la defensa davant les administracions superiors de les infraestructures imprescindibles per la ciutat.

El cinquè eix és la consolidació del lideratge de Tarragona i el sisè, el foment de la cultura, la difusió del patrimoni i la promoció turística.

El setè punt de l’acord és l’impuls de les polítiques de proximitat, el civisme i la bona convivència.
Documentació addicional
Redacció TT - 02/02/2016 - 14:37h
Chaves y Griñan
04/02/2016
12:26
Acusáis al PP de Tarragona de corrupto... cuando la realidad es que su gente está impoluta... Mientras olvidamos ERES, Pujol, financiación de la dictadura Iraní (para los podemitas).. Cuanto sectarismo y odio en la izquierda...
Ana Tristancho
04/02/2016
00:07
Nunca he confiado en Ballesteros ,siempre he visto un trasfondo gris donde una mayoría buen talante y brillantes.Pero nunca pensé en un pacto legalizado con el PP.Las cosas se le están complicando a los Socialistas de Tarragona y nada mejor que pactar con quienes acumulan corrupción y poca vergüenza.
El Observador
03/02/2016
20:17
Solo una observación: Un caso de corrupción es reprobable esté donde esté, pero el caso del Sr. J. Pujol está centrado (de momento) en su persona, en su esposa y en la de sus hijos, y localizado en Barcelona, no en el partido. El caso de el Partido Popular es "algo" diferente, pues está extendido entre muchísimos políticos, entre familiaries y en casi todas las Comunidades. No es comparable.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat