L'ANC planta creus a les escales de la Catedral per denunciar l'espoli sanitari català
  
Aquest dissabte l’Assemblea Nacional Catalana de Tarragona ha cobert les escales de la Catedral de Tarragona amb creus grogues per denunciar que, "davant un Estat que es mostra insensible amb el patiment dels seus ciutadans i que desmantella el sistema sanitari català, només ens queda la consecució de la República catalana ja que és l’única manera d’assolir els canvis necessaris per garantir la protecció social i el benestar dels catalans independentistes o no independentistes".

L’acció ha començat a les 11:00h del matí amb el repartiment de flyers(fullets) on es recordava la malaurada frase “Les hemos destrozado el sistema sanitario” que es van dir el ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, i l’exdirector de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso.

També s'ha explicat als vianants el perquè d´aquesta acció i s´anava donant tota la informació del perquè i del com podríem estar si no s'haguessin dedicat a destrossar el sistema sanitari.

L´acte s´ha tancat amb unes paraules de la Presidenta d´Òmnium Tarragonès Rosa M. Codines, en Carles Xavier Gómez Coordinador ANC Tarragona i la Secretària Nacional de l'ANC Assumpció Castellví.

Aquesta acció de Tarragona s’ha combinat amb altres a diferents punts del país per denunciar els greuges de l’estat espanyol davant Catalunya, tal i com s´ha anat fent durant totes aquestes setmanes.

Per Tarragona ciutat aquesta serà l´última acció de la Campanya d´estiu de l'ANC, "ja que durant 4 setmanes seguides l'ANC i Òmnium Cultural de Tarragona han anat fent molts tipus de denúncies mitjançant la campanya teatre al carrer, s´ha denunciat l´espoli fiscal, el tracte als refugiats, la manca d´infraestructures, el sistema sanitari.... fent performances de denúncia a aquests greuges de l´Estat, uns actes que han tingut molta repercusió social. Ara tot aquest col.lectiu de gent que treballa per aconseguir la independència s´han de centrar en organitzar acuradament l'11-S a la nostra ciutat, ja que és un repte molt important i que cal esmerçar-hi tots els esforços", i és aquest el motiu pel qual tanquen la campanya d´estiu a la ciutat.

l´acte s´ha acabat a les 14.00h recordant a la gent que s´ha d´inscriure als trams de la Rambla de Tarragona per l'11 de setembre i donant les gràcies a tothom.
Redacció TT - 13/08/2016 - 20:53h
simbolisme de les creus
22/08/2016
19:16
Jo em pensava que sota les escales hi havia gent enterrada. O recordava la matança de tarragonins a la guerra de l'exèrcit de Napoleó.
a som-hi
21/08/2016
10:09
El texto original no es el que está en la link con sus tres puntos?
Se me instó a buscar la link de Marea Blanca. Y ahora diceusted que no es el texto original? Reclame usted al Google y ponga usted allí el texto original pero completo

El artículo "Defensa de la Sanitat Pública: recorda a l'ANC la responsabilitat de la Generalitat en les retallades" dice al final
"Animem a l'ANC a unir-se a la lluita per una sanitat pública 100%, universal i de qualitat, per construir un país lliure de desigualtats.

Subscrivim el" manifest" de Marea Blanca de Catalunya" y remitia directamente la web,

Al intentar leerlo desde allí "S'ha produït un error 404. la URL que està buscant ja no és accesible
Som-hi
21/08/2016
00:46
Li he mostrat ja 2 vegades la comparació entre el text original i el text manipulat.
Bona nit.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat