La municipalització de serveis públics, com la brossa, a debat a Tarragona
  
La CUP de Tarragona ha organitzat un debat al voltant de la gestió pública dels serveis bàsics. Aquest tindrà lloc el proper dimarts 17 de gener a les 18h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona.

El debat, que comptarà amb la participació de representants dels sindicats CC.OO, UGT, la IAC, CGT, Co.Bas i la COS, tindrà lloc després que es fes pública una enquesta del Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per a EL PERIÓDICO, que va posar de manifest que “vuit de cada deu ciutadans reclamen la desprivatització d’aquests serveis, i tres de cada quatre creuen que la gestió pública és, en general, millor que la privada”. L’enquesta també reflectia que gairebé tres quartes parts de les persones enquestades consideraven que la gestió pública garanteix millors condicions laborals, un servei de millor qualitat i una major eficiència dels recursos que la privada.

Val a dir que la CUP tant al Parlament com a nivell municipal i territorial ha dut a terme un treball regular en la defensa de la gestió pública dels serveis bàsics. Al Parlament la CUP ha exigit en reiterades ocasions la reversió de les privatitzacions i l’eliminació dels concerts en sanitat i educació. Al Camp de Tarragona, la CUP va impulsar una campanya centrada en la gestió pública de la brossa, i a Tarragona, els cupaires han fet de la remunicipalització una reivindicació constant als plenaris.

Amb el debat del proper dimarts 17, la formació de l’esquerra independentista tarragonina pretén posar més llum a el que consideren que és una qüestió fonamental respecte les condicions laborals, la qualitat dels serveis, l’eficiència i l’estalvi en la gestió dels recursos públics i el seu control i fiscalització.
Redacció TT - 10/01/2017 - 14:14h
Saben aquel...?
12/01/2017
14:56
Per a quan una declaració de patrimoni del funcionari encarregat de fiscalitzar FCC i les seves relacions amb CiU i PSC?
100
10/01/2017
16:37
ja ja ja ja la brossa igual a Focsa igual a UGT, igual a 20 mil euros any
mucho mamoneo, i mucho favoritismo
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat