ERC reclama transparència en les tasques realitzades per revisar i impulsar el Pla Estratègic 2022
  
El grup municipal d’ERC-MES-MDC exigeix transparència a l’equip de govern sobre les tasques que està duent a terme la Fundació Smart City per tal de monitoritzar i impulsar el Pla Estratègic 2022. Segons la Memòria 2016 de la Fundació, que es pot consultar al seu web, un dels seus eixos de treball ha estat ‘monitoritzar i impulsar el pla estratègic 2022’. La memòria però no aporta dades concretes sobre aquesta feina. Els republicans lamenten l’escassetat d’informació pública i l’opacitat amb la resta de grups municipals i insten el PSC a ‘donar informació exacta i veraç de la tasca de monitorització que s’ha dut a terme i del seu cost’. La mateixa memòria detalla que entre els objectius de la Fundació per al 2017 s’inclouen ‘la revisió del pla estratègic 2022 i el seguiment smart del pla’.

Des d’ERC-MES-MDC recorden que al març del 2016 van presentar una moció per tal de reactivar el Pla Estratègic i fer-ne el seguiment adequat per convertir-lo en un instrument útil de planificació i gestió. La moció no va prosperar pels vots en contra de l’equip de govern. ‘El PSC i els seus socis hi voten en contra per després assegurar a la web que s’està tirant endavant però sense donar cap tipus d’informació ni a la ciutadania ni als grups de l’oposició. La seva manca de transparència es posa de nou de manifest’, afirma el portaveu republicà Pau Ricomà.

Els republicans reclamen tenir accés a les dades resultants d’aquesta monitorització i que s’informi puntualment i públicament de l’evolució del pla estratègic. ‘La pàgina web del Pla Estratègic 2022 segueix sense actualitzar-se des de l’any 2011 i això ja ho vam denunciar fa un any. És lamentable’, explica Ricomà qui recorda que per l’elaboració del pla es va mobilitzar una part important de la ciutadania. ‘La participació dels tarragonins ha estat clau en la seva redacció i tenen dret a tenir tota la informació de com evoluciona l’eina que ha de fixar l’horitzó estratègic de Tarragona’, conclou Pau Ricomà.
Redacció TT - 11/01/2017 - 15:31h
com vau
12/01/2017
22:36
com vau contratar a la del film office?
com vau contractar al guinart
12/01/2017
12:54
i com vau contractar al guinart a ESPIMSA?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat