El grup municipal d'ERC insisteix en l'elaboració d'un cens de pisos buits a Tarragona
  
ERC-MES-MDC vol saber quants pisos buits hi ha a Tarragona per tal de poder planificar bé el creixement i la política de vivenda a la ciutat. Des del grup municipal denuncien el preocupant ball de xifres que existeix actualment en el nombre d’habitatges desocupats i reivindiquen que és una dada indispensable per impulsar polítiques de creixement i habitatge. ‘Qüestions com el desenvolupament urbanístic, la rehabilitació de la ciutat o el lloguer social, tenen uns fonaments molt fràgils si no disposem d’un cens de pisos buits de Tarragona’, afirma el portaveu Pau Ricomà.

Els republicans elevaran aquesta petició al consell plenari d’aquest divendres amb una moció per l’elaboració d’un cens d’habitatges buits a Tarragona. ‘Necessitem un cens fiable, objectiu i veraç que enumeri els habitatges buits, els ubiqui i ens digui en quin estat es troben.

I aquesta informació ha d’estar en una base de dades que es pugui actualitzar de forma eficient’ explica Ricomà. Des d’ERC-MES-MDC presenten aquesta moció en coherència amb la demanda d’un cens de solars buits que van fer en el passat plenari i que es va aprovar per unanimitat. ‘Ambdues propostes estan pensades per tenir la informació necessària per debatre el creixement urbanístic aprofitant millor el que ja tenim i enfortint la centralitat urbana de Tarragona’, conclou Ricomà.
Redacció TT - 14/02/2017 - 15:19h
Posible comprador
15/02/2017
12:04
Me parece muy bien, servirá para orientar a los que buscamos piso y no encontramos, bien porque algunos son inhabitables o porque están en zonas que no agradan, la compra de una vivienda ha de reunir las condiciones de precio calidad y situación que consideres adecuadas ya que es la mayor inversión que realizas. Gracias.
Jordi Ferre'
14/02/2017
21:22
Mireu els okupes que ocupen habitatges de propietat privada mes als pisos turistics, i deixar-vos de mariconades flauteras.Salut!!
ui ui
14/02/2017
20:31
quina moral
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat