Santiago Castellà presenta candidatura per liderar l'agrupació Socialista de Tarragona
  
El professor de Dret internacional i relacions internacionals de Santiago Castellà ha presentat avui la seva candidatura per optar a ser elegit primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona.

En la seva intervenció, Santiago Castellà ha manifestat la seva voluntat de liderar una “candidatura trencadora. Una candidatura per activar el socialisme a la ciutat, parlar amb totes les entitats i ser presents a tots els barris i nuclis de Tarragona. Els i les socialistes som l’esquerra útil al servei dels interessos dels tarragonins i tarragonines i ara volem donar un nou impuls a aquest compromís amb propostes més concretes i eficaces.”

Santiago Castellà vol impulsar “un canvi substancial en la forma de fer política i relacionar-se amb la societat. Per això m’acompanyaran un conjunt de companys i companyes, un equip on hi ha molta gent jove relativament nova en termes orgànics. Persones compromeses, amb valors d’esquerra, i amb molta il•lusió per impulsar acció política pensant en la ciutat del 2020-25.”

Pel que fa a la nova comissió executiva, Santiago Castellà ha avançat que Joan Sanahujes serà el secretari d’organització i finances, amb Guillermo García de Castro com a adjunt. Roser Recasens, serà la presidenta de l’agrupació d’una comissió executiva que crearà una escola de formació alcalde Recasens centrada en el debat polític i en la formació dels afiliats i militants socialistes tarragonins. Així mateix, quatre regidors socialistes de l’Ajuntament: Begoña Floria, Ana Santos, Ivana Martínez i Pau Pérez, formaran part de la nova executiva.

“Estic convençut que estem vivint el final de la crisis de la política tradicional, amb el conseqüent augment del populisme i de l’extrema dreta. Durant la crisis econòmica la ciutadania ho ha passat molt malament i l’esquerra, a vegades, no ha sabut estar a l’altura del que ens demandaven les classes populars. Cal escoltar més a la gent, estant més a peu de carrer, perquè els i les socialistes som la força que millor articula els interessos majoritaris de la societat tarragonina. Aquest és el nostre compromís i per això presento avui la meva candidatura”, ha afirmat Santiago Castellà.

Aquest divendres, 17 de febrer, l’assemblea de l’agrupació socialista de Tarragona haurà de votar i elegir al nou primer secretari i la nova comissió executiva que liderarà l’agrupació aquests propers quatre anys.
Redacció TT - 15/02/2017 - 14:50h
Tomas
18/02/2017
21:21
Excepte Santiago Castellà -que segur que no trigarà en fotre el camp- el nivell dels integrants em sembla , amb tots els respectes, lamentable. La majoria i especialment la Begoña i Carles Castillo han trobat en la política el seu "moudus vivendi". Encara que això es repeteix en tots els grups polítics des del PP fins a la CUP, passant per tots els altres. Només hi ha un repartiment de papers. La política cada vegada més és una farsa.
Feli
15/02/2017
20:36
Aquesta candidatura també és Smart Mediterranean?

Suposo que això explica perquè la Sra. Floria porta els projectes Smart en lloc del Sr. Villamajor.
Marius
15/02/2017
18:48
La meitat de les persones d'aquesta foto sobra, bé pel Santi, el Joan, el Guillermo i la Carme.

Però els altres no aporten res bo al projecte polític socialista de la ciutat.

Més joventut i menys arribistes.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat