El PDeCAT Tarragona dóna el tret de sortida a la campanya 'Refresquem Tarragona'
  
El Partit Demòcrata de Tarragona inicia aquesta setmana la campanya “Refresquem Tarragona”, la que serà la campanya del partit a la ciutat fins a les properes eleccions municipals.

El President Local del Partit Demòcrata, Albert Puñet, destaca: “Refresquem Tarragona no és només un eslògan. És una actitud, una forma de treballar i una forma d’entendre la política. Som un partit nou, renovat i amb forces, per això, tot allò que fem ha de ser fresc, diferent i ha de tenir la força que té el Partit Demòcrata.“

Refresquem Tarragona serà el fil conductor de les accions del partit fins a les properes eleccions municipals. El Partit Demòcrata vol demostrar a la ciutadania que és el partit que ha transformat aquesta ciutat però amb noves forces, gent jove i que les coses poden fer-se de forma diferent, amb l’únic objectiu de millorar la ciutat.

En aquesta línia, Puñet posa de manifest: “El Partit Demòcrata està preparat per poder oferir a la ciutat quelcom diferent al que històricament han fet els partits polítics. Som un col•lectiu de persones compromeses amb la ciutat, amb una clara sensibilitat social i amb ganes de fer coses noves per la ciutat que estimem.”

Dins de la campanya Refresquem Tarragona destaquen:

• Taules rodones que tractin temes d’actualitat amb ponents diversos, com la ja organitzada en motiu del dia de la dona amb Marta Pascal, Teresa Pallarès i Rosa M. Codines.

• Sopars de barri, on farem trobades informals amb veïns i veïnes per tal de poder copsar, en primera persona, les necessitats i suggeriments per la ciutat.

• Premi Pere Anglada i Duran a una persona o entitat de la ciutat que destaqui pels seus valors i/o implicació amb la nostra ciutat.

• Ajudarem amb assiduïtat a les entitats de caire social de la nostra ciutat coordinant la vessant solidària de la nostra gent i tirant endavant accions per tal de donar suport a entitats socials de la ciutat. Exemple d’això va ser el recapte solidari fet al Nadal, on vam donar al menjador social de Bonavista 1.600Kg d’aliments o la recent col•laboració amb el Banc dels Aliments dins l’#OperaciónKilo.

• Debats oberts amb representats polítics de les diferents administracions.

Albert Puñet ha volgut posar de relleu que “aquesta campanya neix amb la voluntat de mostrar a la ciutat que els partit polítics poden i han de fer moltes més coses, més enllà de política. Per això, en els propers dies obrirem la convocatòria del 1er Premi Pere Anglada i Duran.
Redacció TT - 18/04/2017 - 09:35h
quina cara
19/04/2017
19:52
Feu una universitat a Reus, home.
Moltes ganes....
19/04/2017
19:00
...de que parleu de política i deixeu de fer-vos la foto per demostrar que sou els més chupiguays...en aquest mateix digital surt el vostre representant parlant de la meravella de sant jordi i els del partit mostrant-se com un refresc....la coca-cola ja està inventada, vosaltres no teniu res de nou i ningú confiarà en l'estructura política més corrupte de la història de catalunya. Cal reconeixer-vos l'esforç i les ganes...però si no teniu arguments polítics millor que feu un cau d'escoltes, perquè és el que sembleu. Farieu bé de começar a assenyalar els rosarios i tota la mandanga que sembla que hi ha al port, això si que seria renovar el partit.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat