Josep Maria Prats continua com a regidor i membre de l'equip de govern en representació d'Unió Democràtica, partit que ja no existeix
UDC es va dissoldre per ordre judicial el passat 24 de març
  
Segons podem comprovar al web municipal, el regidor de Cultura i membre de l’equip de govern, Josep Maria Prats, segueix representant al partit Unió Democràtica de Catalunya, formació política que el passat 24 de març es va veure abocada a la dissolució, per ordre judicial.

Recordem que Josep Maria Prats es va presentar a les eleccions formant part de la coalició nacionalista CiU, posteriorment va abandonar aquesta coalició per entrar a formar part, com a membre d’Unió Democràtica de Catalunya, del pacte de govern que es va establir el 2 de febrer de 2016, entre el PSC- PP- i precisament UDC, tot plegat suposa que a l’actualitat aquesta situació sigui irregular.

Només si el Sr. Prats no hagués trencat la coalició amb CDC, aquesta situació hores d’ara no resultaria del tot anòmala i irregular. Circumstància que en altres poblacions com ara El Masnou o Barcelona, on hi ha representants d’UDC a l’equip de govern, això si, sota el paraigües de CiU, ha estat la clau de la salvació dels democristians electes.

Segons la Lley Orgánica 6/2002, de 27 de juny, de Partits Polítics, en el seu capítol III, art. 10, ho deixa molt clar:

Artículo 10 Disolución o suspensión judicial

1. Además de por decisión de sus miembros, acordada por las causas y por los procedimientos previstos en sus estatutos, procederá la disolución de un partido político o, en su caso, su suspensión, por decisión de la autoridad judicial competente y en los términos previstos en los apartados 2 y 3.

La disolución surtirá efectos desde su anotación en el Registro de Partidos Políticos, previa notificación del propio partido o del órgano judicial que decrete la disolución
”.
Redacció TT - 21/04/2017 - 13:23h
carai
30/04/2017
14:00
Abans era conveniencia i ara es pecat?
resposta a resposta a "Al Pere"
25/04/2017
08:21
El Sr. Abelló representava a CDC que ara es diu PDECAT. El Sr. Prats representava a UDC que va ser dissolt per ordre judicial.
100
24/04/2017
23:37
I el Secretari municipal que hi diu
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat