La CUP insta l'equip de govern a acceptar l'ampliació del termini d'investigació del 'Jaume I'
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
Un cop s’ha fet públic que el jutge que instrueix el cas del no pàrquing Jaume I ha proposat a la Fiscalia i a les diferents parts tornar a prorrogar el termini de la investigació, la CUP de Tarragona rescata les declaracions que el passat 27 d’abril de 2016 va formular la portaveu socialista Begoña Floría, en què garantia el compromís de l’equip de govern per tal que «s’arribi fins al final», i emplaça el consistori a complir amb aquest compromís.

Després que els mitjans de comunicació es fessin ressò d’aquelles declaracions, la Candidatura d’Unitat Popular va formular un prec al Consell Plenari posterior que instava l’equip de govern a «donar proves de la seva voluntat per arribar al fons del cas Jaume I». La portaveu de la CUP, Laia Estrada, afirma que «Ara és el moment de demostrar que qui governa aquesta ciutat aposta o bé per col•laborar en l’esclariment del “bony” més escandalós de la nostra ciutat, o bé aposta per posar obstacles a la investigació». En aquest sentit, la consellera cupaire insta el govern de Ballesteros a “acceptar l’ampliació del termini d’investigació proposat pel jutge, en comptes d’oposar-s’hi, tal com ja van fer quan el jutge va proposar que el cas es declarés causa complexa».

Per la seva banda, Jordi Martí Font remarca la necessitat que «l’Ajuntament exigeixi a l’empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona que proporcioni al perit auditor tota la informació que va sol•licitar el passat febrer». El conseller de la formació independentista recorda que «fa poc més d’un any ja vam demanar a l’equip de govern que posés a disposició del Jutjat d’Instrucció les factures que permetrien ajudar a determinar per què hi ha 20 milions d’euros pendents de justificació».

Per als consellers de la CUP és «incomprensible que des del consistori no es proporcioni la documentació que es va requerint per a la instrucció del cas amb la màxima celeritat», afirmen que això genera desconfiança vers la voluntat real del govern i asseguren que demanaran explicacions al Consell d’Administració de l’empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona.
Redacció TT - 16/05/2017 - 14:27h
fgh
17/05/2017
12:13
LA PRICIPAL OBLIGACION DE UN CARGO PUBLICO ES PERSEGUIR EL DELITO QUE AFECTA A LOS CIUDADANOS, EN ESTE CASO EL QUE TENIA QUE HACERLO LO QUE INTENTA ES QUE SE ARCHIVE , ESO SE LLAMA DELITO Y EN ESTE CASO NO PUEDE ALEGAR IGNORANCIA , Y EL RESTO DE LOS APRTIDOS EN LA MAS COMPLETA INACTIVIDAD E IGNORANCIA
és un gran encert
17/05/2017
11:19
Gràcies a llei natural tot es renova a la vida. El Ballesty vol passar a la història com el promotor del Jocs del 2017, 2018... després se n'anirà a un altre xollo com tota carrera política.
Juanjo
17/05/2017
11:14
Supongo que cuando Catalunya sea una república independiente la gente dejará de votar a la CUP; de lo contrario estamos apañados.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat