El PDeCAT denuncia que en dos anys només s'han executat 8 de les 141 mocions aprovades
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
Coincidint aquest dimarts amb el segon aniversari de la constitució de l’Ajuntament de Tarragona (celebrada el 13 de juny del 2015), el portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDECAT), Albert Abelló, ha lamentat “l’absoluta inacció” de l’equip de govern (PSC-PP) durant aquests dos primers anys del mandat.

Un dels exemples d’aquesta immobilitat i desídia de l’equip de govern és el ridícul nombre d’acords executats referents a les resolucions preses en les sessions plenàries. “En aquests dos anys s’han aprovat 141 mocions i només vuit d’aquestes s’han dut a terme”, ha manifestat Abelló, que qualifica aquest fet de “deplorable”.

“Eliminar el cablejat aeri del Serrallo, impulsar taules interdisciplinàries d’entitats als barris i la creació d’un protocol d’ajuda als comerços locals afectats per obres són alguns exemples de mocions aprovades que no s’han fet realitat”, ha explicat Abelló.

Pel que fa a les vuit mocions que sí s’han fet efectives, el portaveu del Partit Demòcrata ha assenyalat que la majoria d’elles són acords institucionals com ara l’adhesió de l’Ajuntament al manifest “Casa Nostra, Casa Vostra” o la pertinença de la ciutat al programa de Ciutats Amigues de la Infància.

“Sabem que l’excusa de l’equip de govern és que les mocions no són més que declaracions d’intencions i que, per tant, no estan obligats a executar-les. On és, doncs, la voluntat política? Tot i que els acords adoptats proposen millores per la ciutat, no cal fer-los efectius perquè no hi estan obligats?”, s’ha preguntat Abelló.

"A l’equador del mandat sense complir cap compromís electoral"

D’altra banda, Abelló ha destacat que a l’equador del mandat no s’ha complert cap de les promeses electorals anunciades pels partits que formen l’equip de govern.

En aquest sentit, Abelló ha recordat alguns dels nombrosos compromisos que el PSC va adoptar a principis del 2015 com ara la creació d’un centre de producció d’arts escèniques a l’auditori del Camp de Mart, dos nous centres cívics al centre de la ciutat, la instal•lació de videovigilància a les urbanitzacions de Llevant o el museu de la química al Banc d’Espanya.

“Entre altres compromisos electorals, també es troben el de la millora dels polígons industrials i la redacció del Pla Municipal d’accessibilitat”, ha recordat el portaveu del Partit Demòcrata.

“Tarragona necessita un govern que no només anunciï i aprovi projectes, sinó que pregui decisions, afronti els problemes i executi els acords i compromisos adoptats”, ha conclòs Abelló.
Redacció TT - 13/06/2017 - 14:44h
Pau
19/06/2017
12:22
Molt bé Abelló.
En la oposicion
14/06/2017
19:22
En la oposicion hay que denunciar las cosas ilegales, como los enchufes en los JUEGOS 2018 de presidentes de asociaciones de vecinos, las targetes de credito, los enchufes y oficina de colocacon de la AMT, además de revisar otras negligències que puedan haber.
Sardinero
14/06/2017
10:13
pero si eso ya era asi con el Nadal
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat