Finalment l'Ajuntament autoritza, amb petites modificacions, la Diada a la Part Alta
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
L'equip de govern informa, que l’Ajuntament de Tarragona autoritza a l’Associació Espais de Debat i Acció a celebrar parcialment les activitats que havien previst celebrar l’11 de setembre. En concret, s’autoritza tot excepte els inflables perquè els considera inadequats, l’entarimat –que es demana de dimensió menys reduïda–. Així mateix, els demana que les activitats musicals “es circumscriguin als límits propis de la música de fons ambiental, tal com reglamentàriament vénen definits al Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives aprovat pel Decret 122/2010, de 31 d’agost.

Cronologia dels fets
L’Associació Espais de Debat i Acció va presentar el 16 maig una sol•licitud demanant autorització d’ocupació de la via pública per diferents actes de celebració de la Diada Nacional de l’11 de setembre. El 5 de juny, el Servei de Mobilitat i Convivència va denegar a l’entitat perquè algunes de les activitats proposades estan suspeses per acord del Consell Plenari del 23 de desembre de 2016 a l’àmbit de la Part Alta. Un altre dels factors que van portar a la negativa del consistori és que l’assegurança que acreditaven estava caducada, a més a més els serveis tècnics també van considerar que la petició “portava molt poca documentació annexa per valorar-ho”.

Davant la denegació, els afectats van presentar un recurs de reposició contra la resolució perquè es valorés de nou la proposta, al mateix temps que van presentar més documentació. Aquest matí –després que el Servei de Mobilitat i Convivència valorés de nou la proposta-, l’alcalde en funcions de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, ha signat el decret per autoritzar les activitats.
Redacció TT - 04/08/2017 - 14:17h
VEU CIUTADANA
08/08/2017
12:47
es increíble el desgobierno del actual "simpatico" alcalde que solo lleva treinta años en el Ayuntamiento , y todavía no ha aprendido a gobernar , es increíble que sigamos como referentes del patrimonio de la humanidad , tal y como esta ciudad y el abandono y falta de dirección de los actuales concejales y su capitán Ballesteros.
anonimo
07/08/2017
21:39
Si eso es noticia yo me cago dentro y no lo digo por TT.
quan es permet alguna cosa, perd al·licient
04/08/2017
18:24
el prohibit sedueix,quan es permet alguna cosa, perd al·licient
Segurament, la mayoria dels quals es reunan seran d'altres municipis variats, catalans o no, que corren on se'ls crida per fer soroll mentre es pugui armar follón. Cada asitente portarà unes quantes esteladas i no faltaran els menors que ni entenen el que passa.
Després explicaran que van participar milions , prova irrefutable que, en el Municipi de Tarragona, els independentistes arrasen. Gens nou.
Ens prenen per ximples i volen fer propaganda de la suposada propaganda
El que no s'entén és que arrasen però no es reflecteix en el resultat de les eleccions.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat