El PSC reivindica per a tots els ciutadans la llibertat d'expressió sense cap mena d'intimidació
  
Els regidors i regidores del PSC de les comarques de la demarcació de Tarragona donen ple suport al manifest dels alcaldes i alcaldesses socialistes de Catalunya fet públic ahir al Consell Municipal del partit que va tenir lloc a Santa Coloma de Gramanet.

Cal recordar que el PSC té actualment 262 regidors i regidores al conjunt de les deu comarques tarragonines que van ser elegits amb el vot lliure i democràtic de quasi 60.000 ciutadans a les eleccions municipals de 2015.

El manifest denuncia que, arran de la decisió del Govern de la Generalitat d’impulsar un referèndum il•legal, s’han produït pressions, insults i amenaces a regidors i alcaldes socialistes. Malgrat això -d’aquest clima polític i social estimulat des de diverses formacions i entitats- els i les socialistes no podem ni volem callar, ni molt menys amagar-nos.

En el mateix sentit, els regidors i membres dels Governs municipals lamenten que el Govern de la Generalitat hagi traspassat gran part dels preparatius als ajuntaments a fi i efecte de difuminar la seva responsabilitat i amagar les febleses polítiques i organitzatives de l’anunciada consulta així com per culpabilitzar hipòcritament aquells ajuntaments que han decidit complir la llei. Això, no obstant, no equival a donar cap mena de suport al Govern del PP a Madrid.

El manifest municipalista del PSC afirma que els socialistes estem amb el país i amb la democràcia i ens neguem a acceptar que hi hagi una única visió de Catalunya o d’Espanya. Al contrari, als nostres municipis veiem i coneixem directament la mateixa diversitat de posicionaments polítics i sentiments, plena de matisos. Som i seguirem sent una societat plural que no es deixa limitar entre els extrems del blanc o negre, del “amb mi” o “contra mi”.

És per això que des del PSC es reivindica per a tots els ciutadans i ciutadanes el dret a la plena llibertat d’expressió, sense cap mena d’intimidació, discriminació o d’amenaça, vingui d’on vingui.

En el mateix sentit, el manifest recorda que el bloc independentista intenta atribuir-se falsament la representació única de Catalunya, fer entrar en crisi totes les institucions possibles i fer callar tots els catalans i catalanes.

Davant d’aquesta tessitura, els alcaldes i regidors socialistes defensen una sortida a l’actual conflicte institucional basada en el diàleg, la negociació i el pacte perquè paga la pena lluitar dins de les institucions i de la democràcia per canviar les lleis, fer fora democràticament el PP del Govern d’Espanya i transformar-la en un Estat federal que reconegui la plurinacionalitat que faci possible trobar un encaix just i generós per a la nació catalana.

Un encaix que necessàriament, a parer dels socialistes, garanteixi solidàriament la fiscalitat, les inversions i els serveis que assegurin el progrés de Catalunya i el benestar i la justícia social per als seus habitants.
Redacció TT - 13/09/2017 - 14:56h
ara voleu fer peneta?
15/09/2017
07:58
Pel que a mi respecta, pot vostè seguir autoconvencent-se tant com vulgui que els partidaris del No són el 52%. Així la seva sorpresa encara serà més majúscula d'aquí uns dies.

Pot vostè seguir ignorant tant com vulgui que el No està representat per Cs, PSC-PSOE i PP; CSQeP no representa ni el Sí ni el No.

Per no parlar dels nous partidaris del Sí que estan apareixent aquests darrers dies gràcies a la campanya a favor del Sí que estan fent els guàrdiacivils assaltant setmanaris, els fiscals amenaçant alcaldes, els jutges prohibint taules rodones, els tribunals encausant a tort i dret i el gobierno amenaçant amb tallar la llum als punts de votació.
> ara voleu fer peneta
14/09/2017
22:02
"Potser és perquè aquesta manifestació representa la voluntat majoritària de la ciutadania...?"

Si la gent que es va manifestar representava la voluntat de la majoria vol dir que els que no es van manifestar representaven la voluntat de la minoria?

Segons vostè, la majoria és menor que la minoria i caldrà canviar la definción en el diccionari.

Així d'explica que el 48% és més que el 52%.
Tant que ens va costar aprendre-ho a l'escola i ara van i ho canvien. No es pot fiar un no de les matemàtiques
Pep
14/09/2017
19:07
¡Vergonya de socialistes no us votare mai mes! Us heu convertit en complices dels hereus del franquisme, us hauria de caura la cara de vergonya! Si fos per valtros encara estariem esperan la transició.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat