Josep Maria Prats dimiteix com a tinent d'alcalde de cultura i C's garanteix l'estabilitat política a Tarragona
  
Ho ha fet mitjançant un comunicat, que tot seguit reproduïm parcialment:

“Mahatma Gandhi va dir «que la violència és la por als ideals dels altres». Aquests dies hem viscut com tarragonines i tarragonins eren víctimes d’una forta repressió policial. La violència no té raons ni justificacions, i, quan aquesta l’exerceixen els poders públics contra els ciutadans lliures, és reprovable i menyspreable.

Aquets dies la ciutat de Tarragona, com la resta de Catalunya, ha estat testimoni d’escenes que recordaven un passat no massa llunyà. El silenci respectuós dels ciutadans ha estat l’evidència més clara que la nostra societat aspira al diàleg i a la convivència. Qüestionar la seva intel•ligència, amb manipulacions tendencioses que neguen l’evidència, és menystenir la seva dignitat com a persones.

Sempre hem defensat la necessitat de respectar la legalitat per poder construir el futur, fer-ho amb diàleg i pacte, amb consens i unitat.
Quan la força substitueix la paraula, no té sentit mantenir un pacte amb qui és incapaç de condemnar la violència. La societat tarragonina exigeix als seus representats polítics valentia, coherència i compromís.

Estic fermament convençut que l’escenari ha canviat, els papers ja no són els mateixos i, fins i tot, em qüestiono si els actors hem de continuar amb el mateix guió o no és millor baixar al pati de butaques.

Per coherència, per lleialtat i, àdhuc, per dignitat personal presento la dimissió com a quart tinent d’alcalde i conseller de Cultura.

Vull agrair a la Ciutat l’honor i el privilegi que m’ha atorgat de poder encapçalar durant aquest temps la Conselleria de Cultura.

Renunciar-hi és dolorós perquè aquest projecte ha estat il•lusionant i em sento profundament afortunat d’haver-ne format part durant divuit mesos.

Posteriorment Prats ha afirmat que malgrat la seva dimissió seguira fidel als pactes de ciuat subscrits amb el PSC i el PP.

C's garanteix l'estabilitat política davant "el xantatge" del senyor Prats

Per la seva part el portaveu municipal de Ciutadans (C's) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha assegurat que "el partit taronja vetllarà per l'estabilitat política de la ciutat" davant el comunicat de premsa del tinent alcalde i regidor d'Units per Avançar, Josep Maria Prats, en el qual suggereix una possible ruptura del pacte de govern signat el febrer de 2016 amb el Partit Socialista per 'l'excepcionalitat dels moments que viu el país'.

Rubén Viñuales ha explicat que "Ciutadans no entraria a formar part de l'equip en cap cas però donaria el suport necessari als temes importants de ciutat perquè els xantatges polítics no afectin la vida diària dels veïns". Finalment, ha afegit que "en aquests moments, Tarragona necessita la unitat de tots els demòcrates", i que "garantir la seva estabilitat és el deure de Ciutadans com a líders de l'Oposició".
Documentació addicional
Redacció TT - 04/10/2017 - 14:49h
Pep
06/10/2017
22:36
Aquests de ciutadans, cada cop més patètics, com els seus amics del PP.
Viñuales...
06/10/2017
11:49
Estos de ciudadanos con la escusa del apoyo al gobierno no sabes si estan o no estan. pero no gacen nada por Tarragona. Apoyan a los SOCIALISTAS pero no culplen nada de su programa electoral , que beneficio nos dan a los de tarragona? Viñuales o estas o no estas.
JBL
06/10/2017
09:30
C's = Oportunistes
Aquí han vist que, donat que hi ha un "buid de poder", Ciudadanos podria treure'n suc. Una altra cosa seria que aquests sucedanis del PP estiguin capacitats per cap altra cosa que per defensar la seva espanyolitat i fer de gos d'atura pels interessos del govern de Madrid.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat