Desconnexió total: el govern espanyol posarà en marxa el 155 i la Generalitat declararà la República
  
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha avisat en la seva segona carta al president del Govern, Mariano Rajoy, que "si el Govern de l'Estat persisteix a impedir el diàleg i continua la repressió", el Parlament "podrà procedir, si ho estima oportú, a votar la declaració formal d'independència que no va votar el dia 10".

Puigdemont ja havia avançat que "no faria marxa enrere" i "no es rendiria" i així ha estat. Gairebé en el temps de descompte, minuts abans de les 10:00, ha enviat la seva resposta al segon requeriment, que posa fi als terminis oferts per l'Executiu perquè "rectifiqui" i torni a la "legalitat democràtica". Després de rebre l'escrit, el Govern ha "constatat" la "negativa" del president a atendre aquest requeriment i ha anunciat que segueix avançant amb els "tràmits previstos" en l'article 155 de la Constitució amb la convocatòria d'un ple extraordinari aquest dissabte.

El Govern de l'Estat posarà "tots els mitjans al seu abast" per restaurar l'ordre constitucional a Catalunya

En una breu carta, Puigdemont recorda que amb la finalitat de "propiciar el diàleg" va deixar en suspens els efectes de "mandat popular" del referèndum de l'1-O: "Aquesta suspensió continua vigent.

La decisió d'aplicar l'article 155 correspon al Govern de l'Estat, prèvia autorització del Senat. Malgrat tots aquests esforços i la nostra voluntat de diàleg, que l'única resposta sigui la suspensió de l'autonomia indica que no n’és conscient del problema i que no es vol parlar".
Redacció TT - 19/10/2017 - 11:17h
> decidim nosaltres
23/10/2017
15:08
la minoría decide?

http://www.elperiodico.com/es/politica/20171022/encuesta-elecciones-cataluna-6371299
Los secesionistas sumarían el 47,9% de los sufragios, apenas una décima más que en la actualidad
decidim nosaltres
22/10/2017
19:21
Deixeu-vos de mirar tan enrere. La independència, ara, és vol o no és vol. És el poble de CAT qui decideix, els altres són espectadors només.
manipulando>derecho de autodeterminación
22/10/2017
15:21
https://es.wikipedia.org/wiki/Derecho_de_autodeterminación
Usted censura el texto como le parece tratando de inducir a una interpretación errónea del texto completo. Ese es su objetivo pero no cuela.
1.La libre determinación está recogida en los Pactos Internacionales de Derechos Humanos “aunque no en la Declaración Universal de los Derechos Humanos”( censurado).
2. También en numerosas resoluciones de la Asamblea General de la ONU... “hacen referencia a este principio y lo desarrollan: por ejemplo, las resoluciones 1514 (XV) ó 1541 (XV), relativas al derecho de autodeterminación de los pueblos coloniales” ( censurado).
Cada vez somos más expertos en lamanipulación de noticias!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat