La CUP denuncia una actuació policial d’escorcolls davant una llar d’infants
  
La ciutat de Tarragona va tornar a ser escenari ahir 18 d’octubre d’un episodi repressiu i d’assetjament per part de la policia espanyola. A primera hora del matí els pares i mares de la llar d’infants Tic-Tac van ser sorpresos per controls realitzats per agents de la Policia Nacional armats amb metralletes, que van escorcollar els cotxes de diverses persones que duien els seus fills i filles dins. Aquesta llar d’infants, situada prop de la comissaria d’aquest cos, no tenia coneixement que s’haguessin de produir aquest tipus de controls ni que hi hagués cap avís d’alerta.

La CUP considerem intolerable aquest assetjament a veïns i veïnes de la ciutat, especialment amb el precedent de violència del mateix cos policial el passat 1 d’octubre i de la presència amenaçadora de vaixells de guerra al Port de la ciutat. I ens preocupa que, en vista del comunicat emès per la Moncloa en el dia d’avui, en què confirma que “el Gobierno de España continuará con los trámites previstos en el artículo 155 de la Constitución para restaurar la legalidad en el autogobierno de Cataluña”, aquest tipus de fets esdevinguin quotidians.

Per tot plegat denunciem el que considerem que és una intimidació de la població tarragonina i rebutgem la creixent militarització de la ciutat, i al mateix temps emplacem al govern de la ciutat a posicionar-se al respecte. És incomprensible que a hores d’ara l’Alcalde Ballesteros encara no s’hagi pronunciat sobre aquests fets lamentables, com tampoc s’ha posicionat sobre els dos cazaminas que van arribar ahir. Per aquest motiu, hem registrat una pregunta per al proper ple, demanant a l’Alcalde què en pensa d’aquests escorcolls davant de llars d’infants i d’altres que hi pugui haver.
Redacció TT - 19/10/2017 - 16:43h
és la duana d'Andorra
22/10/2017
18:53
Algo que declarar? Abra el portamaletas!
hipocresia
20/10/2017
09:03
Els nens ja no s'espanten de res. Estan acostumats des de bebès.
Pot ser que fins i tot alguns d'ells pernoctessin al costat dels seus pares dues nits en algun dels col·legis electorals . Allí els seus propis pares els van portar per utilitzar-los com a escuts humans ( per suggeriment dels organitzadors del referèndum il·legal), sabent que les forces d'ordre públic intentarien desallotjar-los (com era el seu deure) i que, en aquests casos , amb tota seguretat, es produeixen escenes de violència.
O no tenim precedents de la violència que es genera totes aquestes situacions?.

Utilitzar a nens per cometre els actes delictius és el més indigne I que ho facin els seus propis pares
MAdre de dios
20/10/2017
08:54
Y no será que algunos de estos tan iluminados que tenemos últimamente, podia haber dejado caer que habia posiblemente cualquier accion para que estos efectivos de las fuerzas de seguridad. aseguraran la seguridad de los niños y la de los ciudadanos de bien. o algunos preferirian que hubiera quizás algun problema de seguridad cerca de las guarderias de sus hijos...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat