Puigdemont disposat a anar al Senat i dijous es convoca ple del Parlament per contestar el 155
  
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, preveu comparèixer davant el Senat quan li citi per presentar les al•legacions contra l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

La predisposició de Puigdemont també es demostra amb que encara no s'ha tancat l'hora del ple del dijous en què el Parlament abordarà la resposta al 155.

La majoria de grups han acordat no tancar l'hora d'aquest ple del Parlament per fer "compatible" que Puigdemont comparegui en el Senat al matí i en el Parlament a la tarda, o a l’inrevés.

Entre totes les possibilitats que es contemplen abans d'aplicar el 155, el Senat requerirà al president català que presenti al•legacions, i que ell mateix o un representant seu acudeixin a la Cambra alta a defensar la seva posició.
Redacció TT - 23/10/2017 - 14:18h
RE>A "> salir del pozo"
24/10/2017
17:39
Què diu? Que Puigdemont no parla clar al Parlament? Vol dir que no és vostè qui no l'entén i que no entén cap de bestiar del que està passant?

Creia que jo no era l'únic zoquete que no va entendre el que va dir el Senyor Puigdemont el dia 2 en el Parlamnet i això que entenc català.
Però segur que no sóc l'únic perquè se li va demanar ccntestar simplement SÍ o MO, que això ho entenem tots fins i tot els qué no saben català
Però aquesta pregunta no li agrada i passa paraula.
Pensant que no li agrada contestar-la en el Parlament, ara, li conviden a contestar-la al Parlamento que li serà més fàcil i així li entendran tots els borregos que no entenen les metàfores
A "> salir del pozo"
24/10/2017
14:39
Què diu? Que Puigdemont no parla clar al Parlament? Vol dir que no és vostè qui no l'entén i que no entén res del que està passant?

L'Estat espanyol actua a la desesperada, traient-se de la màniga una aplicació del 155 que ni de lluny s'assembla a la que diu la Constitució, i ho fa tot i que Rajoy havia dit que no caldria aplicar el 155. Com és que de sobte sí que cal?

Rajoy ja veu CAT fora d'Espanya i aquesta és l'única jugada in extremis que li queda per fer. Només els més fanàtics es creuen que l'Estat espanyol té capacitat real d'aplicar tot el que està amenaçant que farà. Ja no tenen aquest poder a Catalunya. Si ni tan sols van ser capaços d'aturar un referèndum: 2,3 milions de vots!
El Senado
24/10/2017
10:38
hablando de floreros, el Senado es un autentico almacén de floreros que han quedado anticuados y no suelen servir para nada, pero que esta semana excepcionalmente tendrán un minuto de gloria
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat