Puigdemont està disposat a presentar-se a les eleccions del 21-D des de l'estranger
  
Carles Puigdemont ha manifestat aquest divendres que està “disposat a ser candidat” en les eleccions del 21- D i ha sostingut que pot fer la campanya des de Bèlgica perquè “estem en un món globalitzat” en una entrevista en la televisió pública belga RTBF que serà emesa aquesta nit.

En l'avanç difós per aquesta cadena de televisió, Puigdemont afirma que no “ha fugit” de la justícia i que es troba a Brussel•les per preparar la seva defensa.

Respecte a la seva situació judicial, insisteix que no està fugit de la Justícia, sinó que vol comparèixer davant “una Justícia de veritat, com la belga, no com l'espanyola”. Després de reiterar que la “violència mai ha estat una opció per a nosaltres”, i ha remarcat que “el que volem obtenir d'Espanya és reconeixement i respecte”.
Redacció TT - 03/11/2017 - 22:03h
discurs del passat
07/11/2017
11:47
El que és il·legal és atemptar als drets humans de les persones i als drets nacionals dels pobles. L'Estat espanyol no està exempt de respectar les lleis internacionals i la jurisdicció no s'acaba al Tribunal Constitucional o el Tribunal Suprem espanyols.

Qui diu que no es queixa del dèficit fiscal? El País Valencià, p.ex.? Potser no ho feia mentre hi governava el PP, però tots hem sabut per què: els dirigents anaven ben sucats i els importava ben poc el país. Però l'informo, per si no s'ha assabentat, que això ha canviat. Ha tornat a recórrer a un discurs del passat. Actualitzi's, home, actualitzi's!
> discurs del passat
07/11/2017
08:21
1,Ni tan sols ens importa ja si som una República independent encara que ho vam celebrar en el seu moment,
Ara solament ens importa tractar de convèncer al món que saltar-se la Constitució és democràcia. Per a això, vam fer nostres pròpies lleis del referèndum il•legal .El il•legal es transforma en legal en passar per les nostres mans. Perquè democràcia és complir les lleis que imposem nosaltres, aquestes són d'obligat compliment com amenaçava el sr. Llach quan advertia als funcionaris. Però és evident que no és així perquè els funcionaris segueixen obeint les lleis que emanen de la Constitució.
2.El finançament injust(o solidàri) afecta també altres CCAA que són menys victimistes
Jajaja
06/11/2017
19:30
Cuanto más tienen que tragar los socialistas ...PEDRO SÁNCHEZ DIJO . NO ES NO ..RAJOY ES UNA MANZANA PODRIDA Y HAY QUE SACARLA DEL GOBIERNO ..JAJAJA ..HALA SOCIATAS ,A TRAGAR..MÓVILIZO Y ENFRENTÓ TODA LA MILITANCIA .PLANTÓ CARA A TODA LA VIEJA CÚPULA Y AL FINAL ACABÓ APLAUDIENDO EL 155 DE RAJOY ..JAJAJA ..SE PUEDE SER MAS PINOCHO??? NO ES NO ..
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat