Òscar Peris: “L’objectiu del 21D és aconseguir recuperar les institucions i la llibertat dels presos”
  
Esquerra Republicana–Catalunya Sí, ha presentat una llista cremallera per Tarragona a les eleccions del 21 de desembre pel Parlament de Catalunya. Aquesta candidatura està formada amb persones de l’Ebre, del Camp de Tarragona i del Baix Penedès, amb diferents perfils amb experiència en govern, amb alcaldes, amb persones en l’àmbit de les entitats, de l’àmbit social i cultural, persones qualificades que defensaran els valors republicans.

El cap de llista d’ERC per Tarragona, Òscar Peris, ha destacat que “l’objectiu principal d’aquestes eleccions és aconseguir recuperar les institucions que estan segrestades per l’estat espanyol i per l’article 155 i sobretot, reclamar la llibertat dels presos polítics”. Peris ha remarcat que “som equip preparat i amb capacitat de governar, que volem incloure mesures republicanes concretes per fer un país més just”.

El republicà Peris ha afirmat que “hem fet el millor projecte pel país i aconseguir fer un front comú per aconseguir una majoria representativa al Parlament” i ha complementat que “hem de fer República, desplegar i implementant totes les lleis que ens ha suspès el Tribunal Constitucional i les hem de posar en pràctica, com són la de la pobresa energètica o la d’assistència sanitària per a tothom ”. El vallenc, Peris, ha finalitzat que en aquestes eleccions hem de defensar la “llibertat i la democràcia, a les urnes i fer-ho palès internacionalment”.

Els components de la llista d'Esquerra – Catalunya Sí per Tarragona el 21D són Òscar Peris (Alt Camp), Noemí Llauradó (Baix Camp), Lluís Salvadó (Montsià), Irene Fornós (Catalunya Sí), Ferran Civit (Conca de Barberà) , Raquel Sans (Tarragonès), Alfons Montserrat (Montsià), Teresa Vallverdú (Baix Penedès), Jean-Marc Segarra (Tarragonès), Aina Rovira (JERC) , Jordi Gaseni (Baix Ebre), Montserrat Perelló (Ribera d'Ebre), Lluís Navarrete (Baix Penedès), Carmes Folch (Priorat), Roger Heredia (Ribera d'Ebre), Neus Sanromà (Terra Alta), Jordi Fortuny (MES) i Camí Mendoza (Baix Camp). Com a suplents Sergi Albarrán (Tarragonès), Maria Antònia Dalmau (Alt Camp), Àngel Xifré (Baix Camp), Irene Aragonès (Baix Camp), Damià Grau (Baix Ebre), Maria Jesús Viña, Carme Alba (MES) i Vera Llombart.
Redacció TT - 21/11/2017 - 17:56h
chimichurri
22/11/2017
18:34
institucions, article 155....i la independencia?
militant
22/11/2017
16:22
EL millor que pot fer ERC REPUBLICANA SEU NACIONAL ES DISSOLDRE LA MAFIA DE LA SECCIÓ LOCAL DE TARRAGONA MAI PODRÀ SER UN PARTIT GRAN AMB AQUESTA GENT AL PODER! MIREU EL CANDIDAT MILITANT QUE VOLIA ANAR A LLISTES D'ERC NO EL VAN VOLER I ARA VA DE 1 PER LA LLISTA DEL PRESIDENT! QUE CURTETS DE VISTA QUE SOU A TGN
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat