L’objectiu electoral de JuntsxCAT és el de restituir el govern presidit per Puigdemont
  
La candidatura de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona s’ha presentat aquesta tarda amb una fotografia del conjunt de la llista que s’ha fet a la Plaça Imperial Tàrraco amb la Rambla Nova, escenari de les últimes càrregues policials del passat 1 d’Octubre.

El cap de llista de JuntsxCAT, Eusebi Campdepadrós, ha recordat que aquestes eleccions tenen l’objectiu clar de “restaurar la legalitat i la normalitat institucional” i de“retornar al Molt Honorable President, Carles Puigdemont, al lloc on li pertoca”, així com a “tot el govern il•legítimament destituït pel 155”. En conseqüència, Campdepadrós ha volgut deixar clar que aquestes eleccions “van de derrotar al 155 i a tots els partits que li han donat suport: a la dreta del PP; a l’ultradreta de Ciutadans i als no sé ben bé que són ja del PSC, que han arreplegat les misèries econòmiques d’Unió Democràtica i les misèries morals de Societat Incivil Catalana”.

Per la seva banda, la número 2 de la llista, Teresa Pallarès, ha reconegut que va acceptar incorporar-se a la llista per la “convicció i serenitat que va demostrar el President Puigdemont” i perquè“el projecte és transversal i format per persones que no volem que hi hagi gent a la presó per les seves idees”. Pallarès ha dit que la candidatura de Junts per Catalunya “és la llista de la militància per Catalunya”.

Albert Batet, número 3 de la llista de Tarragona, ha destacat “la màxima transversalitat” de la candidatura, formada per persones “que vénen d’espectres moltdiversos des del punt de vista ideològic, de formacions polítiques diferents, de la societat civil, de l’Assemblea, d’Òmnium, del món intel•lectual i de l’empresa”.

Hèctor López Bofill, en el novè lloc, ha dit que “el primer acte de sobirania per fer efectiva la República és votar massivament per restablir el President i el govern”. També han parlat Mònica Sales i Pere Grau, quarta i cinquè de la candidatura.
Redacció TT - 30/11/2017 - 20:22h
No ho volem com ho teniem> I ELS CATALANS>?
02/12/2017
22:04
http://www.elperiodico.com/es/opinion/20171202/la-sanidad-publica-catalana-en-urgencias-6466366
El término colapso no es exagerado al hablar de la sanidad pública catalana, y se da en tres escenarios. Las listas de espera quirúrgicas, las citas para un especialista y las pruebas diagnósticas. En el primer caso, la promesa del exconseller Toni Comín se cifraba en reducir en un 10% las demoras. En los restantes, el plan preveía una reducción del 50%. La realidad es muy distinta. No solo no se han rebajado las esperas de intervenciones no urgentes sino que han aumentado en un 3,4%. En cuanto a los especialistas y a las pruebas requeridas no se corresponde a las perspectivas que prometían
No volem com ho teniem> I AIXÓ RES DE RES
02/12/2017
16:15
els seus 12 punts són 6 duplicats

La majoría dels catalans volen:

1.- veritable transparéncia sense mentides a l´Exterior per a desacreditar l´Estat i Catalunya
2.-Devolució pagues extraordinàreis als funcionaris/ Casa per a tots els ciutadans
3 Llengua vehicular a elegir( català/ castellá. Rebaixa matricula universitária. Beques per a alumnes sense recursos amb bons resultats als seus estudis.
4. Recuperar llits d'hospitals, solucíó llistes d'espera, desprivatización de la salut pública
5. Policia autònoma sense ideologia
I AIXO RES DE RES
01/12/2017
16:32
• Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
• Administracions Públiques i Habitatge
• Ensenyament
• Salut
• Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
• Governació, Administracions Públiques i Habitatge
• Ensenyament
• Salut
• Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
• Governació, Administracions Públiques i Habitatge
• Ensenyament
• SalutInterior
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat