La CUP demana a l'Exèrcit que marxi, es dissolgui i no en torni cap altre
  
Segons la Cup els darrers dies, Tarragona ha pogut veure de forma clara què vol dir “restablir la normalitat” gràcies al 155. Ho ha pogut veure a través del desplegament de la campanya militarista “Eagle Eye”, gràcies a la qual els carrers de la ciutat han pogut “gaudir” de la presència de militars armats amb armes llargues i vehicles de guerra. La “normalitat” és l’excepció perquè mai abans, en el segle XXI, hi havia hagut tants militars fent tombs pels nostres carrers.

El Mando de Defensa y Operaciones Aéreas (MDOA) ha donat les dades de les maniobres, les quals suposen el desplegament de 350 militars a l’Aeroport de Reus i 200 més a Tarragona, als quals se n’havien d’afegir 100 més per dijous amb sis avions Eurofighter. El que no sabem, amb dades fiables, és quants diners llençats a la brossa han suposat aquestes maniobres militars i seria una dada interessant de saber.

Els militars, en contacte amb la premsa, han explicat que aquestes maniobres no tenen res a veure amb les eleccions que es portaran a terme a Catalunya el dia 21 de desembre, però no cal ser gaire intel•ligent per tenir clar que la presència de militars armats pels carrers amb la bandera borbònica, va molt d’acord amb tres partits que es presenten a les Eleccions i molt en desacord amb altres.

Mentre el color groc s’ha prohibit arreu, en llaços i bufandes, les armes llargues i els militars armats caminant enmig de la gent són perfectament legals i d’acord amb unes eleccions que l’Estat ha muntat per donar legitimitat al seu cop d’Estat que va dissoldre el Parlament i va enviar el Govern a presó i a l’exili. La Mussara, l’Aeroport de Reus, la Rambla Vella de Tarragona, el carrer Pere Martell, les Gavarres i molts altres llocs del Camp i la ciutat de Tarragona han vist, sorpresos, com desenes de militars omplien de referents de guerra els espais ciutadans de pau.

Des de la CUP de Tarragona demanem la retirada de l’Exèrcit de les nostres terres i el seu replegament a on no facin mal a ningú. No volem que se’n vaign perquè en vinguin uns altres de “propis”, sinó que volem que pleguin. Acte seguit, podrien dissoldre’s com a exèrcit i segur que tota la societat en sortiria guanyant, començant per qui ara vesteix uniformes militars i obeeix ordres sense solta ni volta i quan intervenen ho fan, sempre, contra el que ells diuen que és “el seu poble”.
Redacció TT - 14/12/2017 - 14:40h
>acolloniment
16/12/2017
12:43
Para seguro, usted, que siempre lo sabe todo de todo!!!No s´ acolloni, home, vindrán el mossos i ens salvaran
acolloniment
15/12/2017
20:03
No n'estan gaire segurs quan fan tantes proves.
que no condeixi el pànic !!!
14/12/2017
15:53
no sembla que hagi condit el pánic per molt que ho pretenguin alguns tractant de captar vots sigui com sigui´.

22 marzo 2017, El Ejército ha desplegado en Motril una Unidad de Defensa Antiaérea del Mando de Artillería. Estos ejercicios tienen como fin mejorar la vigilancia y seguridad aérea
“Estas pruebas militares han pasado por diferentes zonas de España y ha destacado que este tipo de acontecimientos abren el ejército a la ciudadanía, que puede comprobar de primera mano su preparación y lo que hacen por todos nosotros, siempre con espíritu de servicio público.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat