LA CUP no vol imatges de violència a l'estand de la Guàrdia Urbana
  
La CUP de Tarragona considera inadmissible que l’espai educatiu del Parc Nadal compti amb imatges d'antidisturbis i demana que es retiri aquesta clara apologia de la violència de l’estand de la Guàrdia Urbana.

Fa prop de tres mesos la Policia Nacional va carregar de forma violenta en diversos punts de la ciutat contra persones que pacíficament, lliurement i democràticament exercien el seu dret a vot en el Referèndum d’Autodeterminació del poble català. A banda, amb les càrregues es van causar desperfectes i destrosses en diferents edificis públics de la ciutat. Fins i tot l’alcalde Ballesteros, conegut per la seva aversió a la participació ciutadana, va dir: “Hubo un exceso de violencia policial innecesario y claramente desafortunado”. És per això que la CUP de Tarragona preguntem públicament com és que a l’estand del Parc de Nadal de la Guàrdia Urbana surten imatges d’antidisturbis del mateix cos.

La CUP considera, tal com diu l’Ajuntament de Tarragona, que el Parc de Nadal és un espai educatiu i de lleure per a infants i adolescents. Per tant, troba fora de lloc la utilització d’imatges que fan apologia de la violència com la d’agents d’antidisturbis.

La candidatura anticapitalista considera l’actitud de l’equip de govern d’hipòcrita ja que mentre per una banda s’omplen la boca de valors i de drets humans amb la propaganda dels Jocs del Mediterrani “per tal d’impregnar la ciutadania amb l’esperit i valors dels Jocs amb valors com la solidaritat, la pau, el respecte a la diversitat, l’educació, la salut i la sostenibilitat” per l’altra callen davant del militarisme creixen a la nostra ciutat, davant de les càrregues policials de l’1 d’octubre, les pràctiques militars fetes a la ciutat, la presència de vaixells de guerra al Port de Tarragona o la militarització d’espais educatius com el Parc de Nadal.

Per tot això, els independentistes demanaran explicacions al proper ple a la vegada que demanen que no s’utilitzin més espais per fer apologia de la violència
Redacció TT - 03/01/2018 - 22:38h
el súmmum del cinisme
04/01/2018
16:39
I portar nens i ancianes com a escuts humans davant de les forces de seguretat? No els importava que els nens haguessin de contemplar els enfrontaments que es produirien entre persones que cometen accions il·legals i les forces de seguretat que tracten d'impedir-ho obeint les ordres judicials?
La covardia dels qui utilitzen als més febles com a escuts humans per cometre actes il·legals és el xantatge més vergonyós. I molt major delicte és infondre als nens l'odi i el rancor contra els qui tenen com a missió protegir els drets de tots els ciutadans i evitar que uns quants utilitzin qualsevol mitjà per aconseguir els seus particulars objectius
ummmmm
04/01/2018
13:18
Mira, home, pot ser o no, que vols que et digui, be, d'aquella manera, puff...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat