Viñuales denuncia que Ballesteros només ha complert amb un 15% del seu programa
  
"A un any i mig per a les eleccions municipals, Ballesteros només ha complert amb un 15% del seu programa electoral". Així s'ha expressat en una roda de premsa a l'Ajuntament de Tarragona el líder l'Oposició i portaveu municipal de Ciutadans (Cs), Rubén Viñuales, en complir-se el termini de tres anys que fixava la proposta de Cs per a "una Audiència Pública que revisi el grau de compliment del programa electoral". I ha denunciat "la desídia" de l'equip de govern i "la falta de full de ruta o pla estratègic de ciutat per a Tarragona".

Rubén Viñuales ha defensat que des de la seva formació es vetllarà per l'execució d'aquesta Audiència Pública perquè els ciutadans puguin saber "per què l'equip de govern de Ballesteros no està complint amb el seu decàleg i incompleix les seves promeses de millorar els carrers i els barris, fomentar un comerç de proximitat, regular els plans d'usos comercials, millorar en accessibilitat i mobilitat tant a l'interior de la ciutat com en els accessos, condicionar i habilitar més zones verdes, recolzar al sector cultural i als joves emprenedors, augmentar els habitatges socials o donar una solució al problema de la Tabacalera o el Banc d'Espanya".

En el mateix sentit, ha apuntat que Cs treballarà perquè "abans de l'estiu, el Govern se sotmeti al ple monogràfic sobre el compliment del programa per explicar a la ciutadania com ha millorat la ciutat aquest mandat".


Per tot això, el portaveu municipal de Ciutadans a Tarragona ha assegurat que "Tarragona necessita una regeneració política" i que "Cs és l'única opció vàlida per liderar el projecte de ciutat en 2019". En aquest sentit, ha valorat el treball de la formació taronja al Consistori amb iniciatives com "l'impuls de la dotació d'ambulàncies a la ciutat i els barris, un pla de xoc de barris que millori la qualitat de vida dels ciutadans; el foment de l'intercanvi de llibres de textos a les aules i la implantació de protocols contra el bullying; un estudi epidemiològic i un debat anual sobre l'estat de la ciutat; la publicació de l'agenda de alcalde i uns pressupostos participatius; bonificacions fiscals per a l'obertura de nous negocis a Tarragona i per a la contractació d'aturats; o apostar per la promoció de la Tàrraco Romana entre d'altres amb més de 50 mocions i més de 100 precs i preguntes".

Així mateix, ha destacat les tres línies estratègiques per a la ciutat que són "la promoció comercial i turística de la ciutat, la vertebració del centre amb els barris i la necessitat de convertir Tarragona en una ciutat social per no seguir donant a l'esquena a les famílies més necessitades".
Redacció TT - 09/01/2018 - 15:34h
JAJAJAJA
15/01/2018
23:34
Viñuales el otro 85 por 100 te lo reserva para que lo ejecutes TU ..JAJA .Y LA DE CAÍ TE DARÁ LAS INSTRUSIONES .JAJA.FORMACIÓN VALIDA ..HABER SI ESTARÍAS DISPUESTO A DEJAR DE PAGAR EL AUTOBÚS MUNISIPAL A JUBILADOS QUE GANAN EL DOBLE QUE YOOO...O EL ESCOLAR A LOS HIJOS DE LOS RICOS ..POPULISMO=PLAN DE NO IGUALDAD ..TU COMO TODOS ,PROMETO SI TE LA METO ..JAJAJA..mientras haya borregos habrá pastores..
Tarragona
12/01/2018
08:48
Si Viñuales no sabe mantener unido a su grupo, además tiene la Orts Que esta le hara la cama tan pronto como pueda.
Chimichurri
10/01/2018
17:00
Viñuales no es capaz de mantener unido su grupo municipal..... y quiere ser alcalde?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat