ERC denuncia que el que havia de ser aparcament Jaume I costa 1.200 Euros de llum al mes
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
Pau Ricomà, portaveu d’ERC-MES-MDC a l’Ajuntament de Tarragona, reclama a l’equip de govern que faci una revisió dels contractes de la llum dels diferents edificis municipals ‘per estalviar en els costos energètics que assumeixen els tarragonins’. El líder republicà explica que ‘en els darrers dies hem sabut que la factura de la llum de l’aparcament Jaume I ascendeix a gairebé 1.200 euros mensuals, un despropòsit si tenim en compte que es tracta d’un espai en desús’.

Des d’ERC-MES-MDC alerten que aquests costos desproporcionats es poden estar produint en diferents dependències municipals i aposten per buscar alternatives de proveïdors elèctrics que afavoreixin l’estalvi energètic. ‘Fa uns mesos va ser notícia que el Teatre Tarragona consumia 55.000 euros l’any en llum i, després que es decidís rebaixar la potència de contractació, Begoña Floria afirmava que la mesura reduiria en 15.000 euros anuals la despesa. Això suposa 3.300 euros mensuals de despesa en electricitat i ens preguntem si no hi ha alternatives més barates’, explica el portaveu republicà Pau Ricomà.

Davant aquests dos casos de factures elevades per subministrament elèctric, el grup municipal d’ERC-MES-MDC presentarà una moció al consell plenari de gener per demanar que s’estudiïn alternatives. ‘Volem que es faci un diagnòstic del que estem pagant per les factures de la llum de tots els espais municipals i que s’iniciï un procés obert i transparent per buscar alternatives de proveïdors que puguin ser més econòmiques sense rebaixar la qualitat del servei’, conclou Pau Ricomà.
Redacció TT - 11/01/2018 - 14:47h
Camorra
15/01/2018
21:49
Això ens passa per permetre que Tarragona la governi una màfia local inamovible.
no passa res
12/01/2018
19:07
I la denúncia és legal o constitucional?
marameua
12/01/2018
15:37
Quin nivell!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat