ERC vol conèixer la situació econòmica i la proposta de gestió dels equipaments dels Jocs
  
Fotografia d'arxiu
El grup municipal d’ERC-MES-MDC ha sol•licitat formalment la convocatòria de la Comissió Informativa dels Jocs del Mediterrani per aquest mes de gener, una comissió que no es convoca des del passat 3 de novembre.

El portaveu Pau Ricomà explica que ‘existeixen tantes incògnites sobre la situació econòmica actual que volem explicacions clares al respecte’. En aquest sentit, els republicans es mostren preocupats pels diners pendents d’arribar de l’estat per al pressupost operatiu i que depenen de l’aprovació dels comptes generals del govern. Pau Ricomà demana també explicacions sobre la notícia apareguda al mitjà digital Porta Enrere sobre una inversió pendent d’entre 1,5 i 2 milions d’euros per adequar el Palau d’Esports i que hauria d’anar a càrrec de l’Ajuntament.

La gestió dels equipaments esportius després dels Jocs preocupa des de fa temps als republicans. ‘Estem pendents d’un informe d’INEF que, segons l’alcalde, arribarà aquest mes de gener i que se’ns va dir que ens facilitarien en una Junta de Portaveus. Ens preguntem quin marge de maniobra tenim si aquest informe no resol les necessitats de la ciutat’, explica Ricomà. ‘D’altra banda, no entenem el propòsit de Ciutadans de circumscriure aquests tema a una Junta de Portaveus enlloc d’abordar-ho a la Comissió dels Jocs que ells mateixos van proposar que es creés. Amb els fets ens estan reconeixent que, tal i com vam advertir, aquesta comissió només serveix com a cortina de fum. Estem farts de cortines de fum amb un tema tan transcendental per la ciutat, exigim transparència i claredat’, afirma el portaveu d’ERC.

Els republicans ja han registrat la petició formal per la convocatòria de la Comissió i demanen abordar també altres aspectes com el programa cultural dels Jocs, els actes de promoció de l’esdeveniment o la venda d’entrades. ’Ni ajornant els Jocs un any el PSC ha estat capaç de transmetre una sensació de planificació i control de l’esdeveniment. A 5 mesos del tret de sortida dels Jocs del Mediterrani no es poden permetre ni un sol bri més d’opacitat sobre el projecte’, conclou Pau Ricomà.
Redacció TT - 18/01/2018 - 14:54h
fgh
20/01/2018
18:18
felicitaciones al ALCALDE FELIZ POR TENER LA CIUDA D COMO LA TIENE SY HACER FELICES A LAS CIUDADES QUE VAN A RESOLVER SUS PROBLEMAS ESTRUCTURALES A CONSTE O POR LAS SEDES DE LOS MAL LLAMADOS JUEGOS DEL MEDITERRANEO , DEJARAN UNA DEUDA HISTORICA PARA VARIAS DECADAS GRACIAS AL SIMPATICO ALCALDE QUE QUIERE SEGUIR POR QUE LA GENTE SE LO PIDE Y NADIE LE VE APARCA POR LA PARTE DE ATRAS Y NADIE LE RECUERDA QUE HAYA CUMPLIDO CON ALGO PARA LA CIUDAD ESO SI , LA BUDALLERA Y LA ZONA ANTES TERRES CAVADES
VOTAR A BALLESTEROS Y QUE NOS ENVIE UNA FOTO PARA RECONOCERLE
jocs de mans
19/01/2018
17:05
Són uns jocs molt misteriosos.
008
19/01/2018
10:39
Lo dels calers sempre es un misteri.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat