A proposta d'ERC el ple aprova actuar de manera urgent per regenerar la Rambla Nova
  
El grup municipal d’ERC-MES-MDC ha vist aprovada per unanimitat la moció dirigida a que l’ajuntament actuï de manera urgent a la Rambla Nova de Tarragona per combatre la degradació de diversos elements. El portaveu de la formació, Pau Ricomà afirma que ‘la Rambla és l’artèria principal de la ciutat que presenta una imatge de degradació en diversos punts. Fem esforços a vegades per impulsar la marca Tarragona mentre tenim una via principal en un estat deplorable fruit de la deixadesa de l’equip de govern’.

Els republicans descriuen diversos elements presents a la Rambla que contribueixen a aquesta imatge de degradació. ‘Tenim rajoles trencades al llarg de tota la Rambla que són un perill pels vianants, uns bol•lards antiestètics que havien de ser provisionals instal•lats des del mes d’agost, quadres de llum rònecs plens de publicitat i pintades, murs de parterres trencats o rampes que no s’adeqüen a la normativa d’accessibilitat’, relata Ricomà. El portaveu d’ERC-MES-MDC insta l’Ajuntament ‘a actuar de manera urgent en aspectes quotidians que requereixen de manteniment per dignificar i fer més amable un espai que és de tots’.

En aquest sentit, el grup municipal d’ERC-MES-MDC presentarà al plenari d’aquest dijous una moció instant l’equip de govern a actuar a la Rambla Nova. El text demana arreglar els desperfectes en bancs, rajoles i parterres; substituir els bol•lards per elements més estètics que compleixin amb la mateixa funció de seguretat, instar els propietaris de locals comercials buits a mantenir-los en bones condicions i desenvolupar un projecte urbanístic per igualar tot el paviment de la Rambla on actualment hi ha rajoles diferents i asfalt. ‘Malauradament, l’estat de la Rambla Nova és un símptoma del que passa en molts punts de la ciutat. Creiem que és necessari actuar en aquells aspectes quotidians que millorin la qualitat de vida dels tarragonins’, conclou Ricomà.
Redacció TT - 22/01/2018 - 16:32h
La Rambla de segona
29/01/2018
12:31
Totalment d'acord! El mercadet es decadent i vergonyós! No està a l'alçada del principal passeig de la ciutat. Fora el mercadet! Però no aprofitem per omplir de terrasses! La Rambla per passejar i gaudir!
Toni
25/01/2018
22:34
La Rambla és un passeig envejable. Bonic, agradable i que podría ser esplendorós si se l'aprofités en tot el seu potencial. De ,moment cal arreglar tots els dèficits que denuncia ERA. La millora serà sensible. La rambla s'ho val
TGN mal governada
24/01/2018
19:20
Ara tenim un gran tap (no és la plaça de toros) a la Font del Centenari que pot ser etern. Però, no importa perquè la circulació és escassa i és un lloc molt poc transitat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat