El "Senat" tarragoní crearà cinc grups de treball en una reunió a la que només assisteixen 18 "senadors"
  
Quan es va crear el “Senat”, òrgan assessor de l’Alcalde, l’any 2008 estava format per 39 “senadors”, desprès dels fets del passat 1 d’octubre van dimitir uns quants membres, passant a 34, que estaven convidats a una nova trobada aquest dissabte, que s’ha celebrat a Casa Canals i que ha comptat amb la presència de 18 membres del “Senat”.

Es tracta de la primera reunió d’aquest nou any, i ha estat presidida per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat de la consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando.

Tal com ha explicat un dels membres, Joan Martí, la trobada ha servit per fixar els objectius de treball del 2018 i acordar la creació de grups de treball que es centraran en la recerca de propostes de millora en àmbits concrets per dotar de més agilitat aquest òrgan consultiu i assessor de l’alcalde.

Així doncs, el “Senat” ha acordat crear els següents grups:

Societat; Economia; Urbanisme i Medi Ambient; Esport, recerca i cultura. Amb un eix transversal comú en tots ells que és la projecció exterior de la ciutat. Berni Alvarez, també senador, ha afegit que es crearà un cinquè grup de treball específic per als Jocs Mediterranis que es fixarà com a tasca principal contribuir a aportar propostes per a la ciutat després dels Jocs, en l’àmbit del turisme esportiu, del foment de l’esport, etc.

La trobada també ha servit per fixar la periodicitat de les reunions del “Senat”, per a aquest 2018, està previst que se’n realitzin quatre, per tant, seran trimestrals. També s’ha acordat que la freqüència dels grups de treball la fixaran els propis membres i estaran integrats per 6-8 senadors i senadores.

La consellera Elvira Ferrando ha destacat la tasca del “Senat” i ha agraït el compromís amb la ciutat de tots els seus membres i també ha fet un reconeixement a la importància de la participació dels senadors i senadores en aquest òrgan assessor i consultiu no vinculant que a vegades no té prou visibilitat i aporta noves visions, propostes i opinions per la millora de Tarragona.
Redacció TT - 28/01/2018 - 01:14h
Vaya circo!!!
29/01/2018
22:19
Senador por la gracia de Ballesteros..parece un juego o una tomadura de pelo,que curren los concejales que para eso les paga el pueblo .hay más assesores que políticos y cobran una buena pasta y como burla nos presentan otros que lo hacen gratis..?? Y se hacen llamar senadores a dedo ..CONTRIBUYENTE CON TU DINERO VIVEN LOS AMIGOS DE BALLESTEROS !!!
canapé
29/01/2018
18:03
otro cubo para mesié!
xerrar
29/01/2018
11:55
Per parlar que no es quedi. Si en sobra de gent, Déu meu.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat