La CUP exigeix transparència sobre el programa cultural dels Jocs
  
Fotografia d'arxiu
Ho ha fet mitjançant aquest comunicat:

"Davant la notícia apareguda a la premsa que la consellera Begoña Floria abandona el programa cultural dels Jocs Mediterranis 2018, juntament amb les informacions que ens han arribat de la dimissió en bloc dels tècnics de Cultura de l’Ajuntament de les responsabilitats que els havien estat atorgades respecte, també, el programa cultural dels Jocs, la CUP de Tarragona exigim transparència i volem conèixer quines són les discrepàncies amb el projecte que han fet que es prenguessin tals decisions.

Volem recordar que els Jocs Mediterranis del 2018, després del fracàs que va suposar l'ajornament provocat per la ineptitud del Govern de la ciutat, se celebren d'aquí a cinc mesos. En aquests moments, les incògnites al voltant dels Jocs continuen sent moltes i, veient que els Jocs no formaven part de la promoció turística de la ciutat a la Fira Fitur, ens havíem arribat a preguntar si s'havia decidit prescindir del «gran projecte» del Govern Ballesteros vist que tot allò que l'acompanya és un autèntic desastre: l'endeutament en què deixaran la ciutat continua creixent, el futur de les instal•lacions esportives, després de l'intent de privatització no reeixit, és una incògnita i la Comissió Especial Municipal que havia de rendir comptes sobre els Jocs als grups municipals ha agafat vacances indefinides...

La CUP exigim al govern municipal que sigui transparent amb tot aquest desgavell i volem conèixer els detalls sobre el mencionat programa cultural i per què ha causat tant de malestar dins la Conselleria de Cultura. Aquest programa, del qual de tant en tant es parla però que ningú no ha vist, l'anterior conseller de Cultura, Josep Maria Prats, va decidir que el fes la Fundació Jocs Mediterranis 2018, i no pas els tècnics de l'Ajuntament. Entenem que aquesta decisió tenia tota la seva lògica, ja que la dotació de personal de Cultura fa temps que és clarament insuficient i si les feines es tiren endavant és perquè les persones que hi fan feina tenen una capacitat de treball més que demostrada i són uns grans professionals. Des que la regidora Begoña Floria va tornar a assumir les funcions de consellera de Cultura, sembla que aquesta decisió va ser capgirada i va tornar a ser l'Ajuntament qui va assumir aquest programa cultural fantasma.

La CUP de Tarragona volem que es faci públic el programa cultural dels Jocs, com s’ha dut a terme i quines són les discrepàncies que han motivat les esmentades dimissions. Seguim amb el convenciment que qui se n’ha d’encarregar és la Fundació dels Jocs Mediterranis.

Alhora, volem conèixer quina és la quantitat de diners que «el baró de Claret», ara ministre de Cultura d'Espanya, ens tornarà per al programa cultura, que es rumoreja que és d'un milió d'euros, així com la contrapartida que haurà d’assumir la ciutat (probablement per mostrar que Tarragona és Espanya) i a on es faran els suposats espectacles tenint en compte que bona part dels equipaments culturals de la ciutat es troben tancats o en obres que no se sap quan acabaran perquè les eleccions municipals encara no toquen".
Redacció TT - 05/02/2018 - 16:46h
RE a Penós
08/02/2018
18:17
Tú si que ets del règim del 3% i de les retallades. Si passas el Nodo, veurás al Bernabeu els balls de sardanas i castells junts amb altres regions o provincies d'Espanya i las multitudinaries rebudes a Franco tant a Tarragona com a Barcelona (i a altres llocs de tot arreu). Ets patètic !!!.Ja està bé de tant sectarisme. Republicans i franquistes/fascistes aquí i allà. Per cert, que sàpigues que hi ha 17 provincies a Espanya on el fascistes van assassinar, a cadascuna d'elles, mes gent desprès de la guerra, que a tot Catalunya. Fas fàstic.
Penós
07/02/2018
23:16
Han relegat a la Sra. Floria i han posat al Sr. del règim. Potser s’ho podien estalviar el tema de portar danzas i folclore d l’Espanya profunda ii passar unes quantes pel.licules del Nodo...ens sortiria més barat i segur q són adeqüades pels temps q vivim
igual ho fa be, si trova tarragona
07/02/2018
22:43
El baró Méndez de Vigo, com a bon fill de casa bona, va entrar ràpidament en política i als 26 anyets ja era nomenat -per mèrits propis, segur- director de Relacions Interparlamentàries de les Cortes Generales, càrrec del qual va demanar l'excedència menys de dos anys després per fer de conseller especial de Marcelino Oreja, aleshores secretari general del Consell d'Europa.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat