C's exigeix informació sobre la possible pèrdua de 3 MEUR per als Jocs procedents de la UE
  
El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona ha registrat la sol•licitud d’una comissió informativa d’urgència dels Jocs del Mediterrani 2018, després de saber-se pels mitjans de comunicació la possible pèrdua d’una subvenció de la Unió Europea de 3M€. “Sembla que vostès han muntat una festa que no saben qui pagarà”, ha manifestat el portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, i ha afegit que “la possible pèrdua de la subvenció ens ha de fer replantejar com venem la ciutat i els nostres projectes”.

El cap de l’Oposició a Tarragona ha insistit en “la convocatòria d’una comissió informativa perquè tots els grups municipals i ciutadans sàpiguen quina és la situació dels Jocs a 3 mesos de la seva celebració". Tanmateix, ha lamentat “la falta de transparència de l’equip de govern amb els JJMM”, ja que “constantment, l’oposició és informada de les gestions per la premsa”. Per això, ha demanat també “informació oficial i de primera mà per als representants de tots els ciutadans”
Redacció TT - 12/02/2018 - 14:34h
fantasmes
15/02/2018
16:24
Quins misteris hi haurà en els JJMM 2018?
Jam
14/02/2018
10:28
No tindra que veure amb el NO reconeixement de Kosobo per part de Espanya i per tant no facilitar la documentacio per competir.Pregunto
Maticemos
13/02/2018
10:41
Tarragona no ha perdido 3 millones de euros. Lo que ha pasado es que el Parlamento Europeo aprobó financiar con 3 millones de euros y la Comisión Europea ha dicho que no cumple los requisitos. No creo que sea culpa de Tarragona 2018 que haya unos requisitos que no se cumplan por número de países a los que afectan. Que hemos de hacer? Ampliar el número de países de la Unión Europea en los Juegos????
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat