'Units per Avançar' vol que cap representant electe de l'Ajuntament participi en la promoció de l'alcohol
  
Fotografia d'arxiu
Des del Grup Municipal d’Units Per Avançar defensarem, al Consell Plenari del proper divendres, una moció per tal que s’acordi que elsmembres de la Corporació, en la seva condició de representants electes, i amb la finalitat de donar exemple i testimoni, escomprometin a no participar en la promoció pública de cap beguda que contingui alcohol, així com de cap altre element que pugui incentivar el seu posterior consum. Com deia Raimon Panikkar, “l’educació no s’ensenya, sinó que s’encomana”.

Tenim l’obligació de vetllar per l’exemplaritat, tot fent del comportament del responsable polític i públic un model de referència vers la ciutadania. El càrrec públic, especialment si ocupa una posició prevalent, és el mirall de la institució davant la ciutadania i la resta de persones que treballen en aquesta entitat, per això hem de ser absolutament estrictes i curosos en les nostres actuacions. I, en aquest sentit, sota cap pretext es pot apel•lar a la tradició cultural per incentivar i promocionar el consum de begudes alcohòliques, i menys entre els joves, atès que l’interès general està per damunt de qualsevol altra variable i consideració.

Des d’aquest Consistori s’ha treballat de forma transversal i incansable, tant per sensibilitzar la població de la problemàtica generada per aquest consum com per intentar minimitzar o evitar-ne les nefastes conseqüències que se’n deriven, especialment entre els més joves. Ara demanem que aquest treball de base es reflecteixi en la imatge pública de les persones que ens representen.
Redacció TT - 12/03/2018 - 15:39h
borrachin
15/03/2018
20:44
asi es como hay que estar para ir a votar a esta tropa
Funcionario
14/03/2018
20:55
El ruc Català en aquest Ajuntament abunda.
beguda catalana
14/03/2018
11:28
Al sud de França beuen Cat-cola. Per què no la promocionem aquí també?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat