Pau Ricomà, alcaldable per ERC amb un 97% dels vots de l'assemblea local
  
Pau Ricomà encapçalarà les llistes d'ERC Tarragona a les municipals de l'any vinent. L'assemblea local del partit l'ha escollit aquest divendres per un 97% dels vots. Ricomà repetirà així com a alcaldable d'ERC després d'haver entrat com a regidor a l'ajuntament de Tarragona a les passades eleccions, on actualment exerceix de portaveu del grup majoritari a l'oposició.

Pau Ricomà s'ha mostrat satisfet del suport de la militància tarragonina i afirma que ' és una responsabilitat que assumeixo amb il•lusió i amb la idea que Tarragona necessita un canvi claríssim'. Per Ricomà 'l'ajuntament ha de fer un gir cap als valors republicans de l'honestedat, el bon govern, l'eficàcia i la confiança amb els ciutadans. Des d'ERC treballarem per fer una Tarragona pensant en tothom'.

CV de Pau Ricomà Vallhonrat

(Tarragona, 5 de desembre de 1957). Casat, és pare d'una filla i un fill i avi de dos néts.

Llicenciat en Història General i Geografia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, també ha cursat estudis de Sociologia a la UNED.
Milita a Esquerra Republicana de Catalunya des de l'any 2000, havent assumit diverses responsabilitats: secretari d'organització de la secció local de Tarragona, president comarcal del Tarragonès, conseller nacional i recentment president d'ERC a Tarragona.

Va treballar des de l'any 1981 a Caixa Tarragona, ara Catalunya Caixa. Fundador del Sindicat d'Empleats de Caixa Tarragona, ha estat president del Comitè d'Empresa de Caixa Tarragona i representant dels treballadors al Consell d'Administració, on es va oposar reiteradament a les estratègies de la direcció general. Actualment forma part del secretariat del Sindicat d'Estalvi de Catalunya.

Vinculat al teixit associatiu ciutadà, ha estat president de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, membre del patronat de la Fundació Topromi, és soci de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, del Centre d'Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver, d'Intermon-Oxfam, del Club Gimnàstic i de l'Assemblea Nacional Catalana. Ha participat en la Setmana Santa com a portador dels misteris de Nostre Pare Jesús de la Passió i la Soledat, de la confraria de la Sang, essent soci de les dues agrupacions.
Redacció TT - 07/04/2018 - 22:25h
un exemple
10/04/2018
23:44
un exemple de renovació, si senyor. Se'ns va acabar la camama de Caixa Tarragona i ara a viure de la política i així fins a la jubilació. Si això és lo millor que té ERC, tenim Ballesteros per 4 anys més.
Qui
10/04/2018
17:08
Qui és aquest?
allò que s'endugueren
09/04/2018
19:44
No ha quedat cap Caixa se les han polit els polítics.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat