Viñuales: 'L'únic partit que pot retornar als tarragonins l'orgull de ciutat és Ciutadans'
  
“Cal renovar el contracte social entre la ciutadania i l’Alcalde de Tarragona”. Així s’ha expressat el portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, durant la presentació del model de ciutat de Cs per a Tarragona al Teatre principal de la ciutat, on ha assegurat que “la falta de projecte i lideratge de Ballesteros porta a Tarragona a la deriva i desconnecta el centre de la ciutat dels barris”.

Acompanyat pel ex diputat de C’s, Jordi Cañas, Viñuales ha defensat que “Ciutadans és l’única alternativa regeneradora, democràtica i de proximitat per a Tarragona”, per això ha presentat les propostes concretes de la formació taronja per a la ciutat com ara “un reglament de participació ciutadana amb uns pressupostos participatius on cada districte pugui escollir les seves inversions; la recuperació de la figura del regidor de barri, la publicació de l’agenda de l’Alcalde i els Regidors o una audiència pública al tercer any de mandat per avaluar el grau de compliment del programa de govern”.

Rubén Viñuales ha tornat a presentar “el pla de xoc de Barris de Ciutadans” per tal de “millor la seguretat als barris, combatre l’incivisme i connectar d’una vegada per totes els barris amb el centre” perquè “tots els tarragonins tenim els mateixos drets independentment de la zona de la ciutat on vivim”. Tanmateix, ha apuntat que “el pla de xoc de barris és possible destinant 2M€ anuals sense necessitat d’augmentar la pressió fiscal”. “Només cal una gestió eficient dels recursos actuals com per exemple una gestió única de les empreses públiques municipals”, ha explicat.

El portaveu municipal de C’s a Tarragona ha parlat també de la necessitat de “potenciar i promocionar un turisme familiar, cultural, esportiu i de convencions; de modernitzar l’Administració i la ciutat per fer-la més àgil per tal de facilitar la vida al ciutadà; de fer de Tarragona una ciutat moderna amb projectes de mobilitat sostenibles i saludables que connectin els barris i potenciïn altres formes de transport com les bicicletes” o de fer de Tarragona “una ciutat on el més important siguin les persones i es treballi per garantir els seus drets, els serveis socials, l’accessibilitat, la no discriminació o els ajuts a les famílies que ho necessiten”.

Per tot això, Rubén Viñuales ha assegurat que “l’únic partit amb projecte, equip, ganes i la il•lusió necessària per retornar als tarragonins i les tarragonines l’orgull per la seva ciutat és Ciutadans”.
Redacció TT - 03/05/2018 - 22:00h
un
08/05/2018
14:22
Viñuales: 'L'únic partit que pot retornar als tarragonins l'orgull de ciutat és Ciutadans'
AL SQUIATRA AIXO ES .
https://youtu.be/mSww13fbuhg
Cocinero
07/05/2018
12:38
Estos de ciutadans ni lo sueñe el puñales en ser alcalde,hablo mucho pero no se entendido nada lo que al final quiere hacer el Sr.Puñales.Por cierto la mujer que esta con ellos no dimitió del partido? no estaba sola en el plenario?, haber si lo explican porque los ciudadanos aun no hemos entendido la situación de la mujer si es de Ciutadans o es la llanera solitaria..
PUEDEN SER EL NADAL DE LOS BUENOS AÑOS
06/05/2018
08:18
PERO ME DA A MI QUE SI VAN A PACTAR CON BALLESTEROS, PARA ESO YA VOTO DIRECTAMENTE A BALLESTEROS Y ME AHORRO EL DISGUSTO.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat