La CUP dóna suport a la vaga de l'EMT d'aquest dimarts i dijous
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
La CUP de Tarragona vol fer públic el seu suport a la plantilla de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (l’EMT) de cara a la vaga que duran a terme el dimarts i el dijous, amb aturades de 4 hores diàries (de 10 a 12h i de 16 a 18h).

"Les demandes dels treballadors i treballadores de l’EMT són el resultat d’un cúmul de greuges generats durant la darrera dècada en relació a manca d’inversions, a quantitats desproporcionades d’hores extres o desigualtats salarials. La CUP considerem que són legítimes i raonables, tal com ho hem fet constar al Consell d’Administració.

Lamentem que la presidenta de l’EMT, Begoña Floria, es negui a fer possible una reunió àmplia del Consell d’Administració amb la presència del Comitè d’Empresa a fi de contrastar els arguments i propostes de la Presidència i la Gerència de l’empresa, amb les impressions i propostes dels representants dels treballadors i treballadores, doncs al marge que ja existeixi una mesa de negociació, ben segur que facilitaria una entesa.

Des que la CUP tenim representació en el Consell d’Administració d’aquesta empresa hem rebut la negativa de la presidència a comptar amb la participació del Comitè d’Empresa a les reunions i hem vist tota mena de pràctiques, com a mínim, dubtoses, entre les quals destaquen l’escàndol de la targeta de crèdit de l’EMT amb la qual l’ex-gerent Mario Cortès (i no sabem si algú més) es van gastar més de 60.000 € en dietes o la recol•locació d’aquest gerent en un càrrec de direcció a mida.

L’EMT ha de treballar perquè es proporcioni un bon servei de transport públic a la població tarragonina, i per tant, és imprescindible vetllar, al mateix temps, perquè la plantilla de l’empresa desenvolupi les seves funcions en les millors condicions possibles. Aquest hauria de ser l’objectiu del Consell d’Administració i no cap altre.

Una ciutat com Tarragona hauria de fer una aposta clara pel transport públic, però la realitat és que el govern municipal li gira l’esquena.

D’una banda, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la nostra ciutat, lluny de servir per reduir els desplaçaments en vehicles privats i fomentar l’ús del transport públic, s’ha emprat exclusivament com a eina de recaptació per tapar el forat econòmic del (no) pàrquing Jaume I. D’altra banda, els darrers anys la inversió en els autobusos ha brillat per la seva absència fins al punt que el pèssim estat de la flota posa en risc la salut dels treballadors alhora que perjudica el servei al conjunt d’usuaris i usuàries.

Per tot plegat, manifestem el nostre suport als treballadors i treballadores de l’EMT, a la vaga dels 8 i 10 de maig, i ens posem a la seva disposició2.
Redacció TT - 07/05/2018 - 13:09h
què més dóna
09/05/2018
11:03
C's (ciudadanos) o PP's (paisanos), tanto monta uno como el otro.
copy
08/05/2018
14:12
PP i C's són al mateix sac.
Señores de C,s seguir apoyando a PSC
08/05/2018
08:11
Señores de C,s seguir apoyando a PSC de Ballesteros, que seréis más de lo mismo. Para eso no hace falta votaros, para que finalmente estáis con BALLESTEROS, para eso ya lo volvemos a votar a el.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat