PDeCAT, C's, ERC i la CUP reclamem mesures urgents per millorar i revitalitzar el Barri del Port
  
Els grups municipals de la CUP, PDeCAT, Cs i ERC reclamaran, mitjançant una moció al plenari d’aquest divendres, diverses mesures tant a curt com a llarg termini per millorar i revitalitzar el Barri del Port de Tarragona. Els quatre grups municipals, que han consensuat la moció amb l’Associació de Veïns del Barri del Port, veuen amb preocupació la situació en què es troba actualment aquesta zona de la ciutat, una Part Baixa que ha estat i és víctima d’una degradació progressiva a la qual cal posar fi.

L’objectiu de la moció és, per una banda, posar en marxa mesures urgents relacionades sobretot amb la millora de l’espai públic i, per l’altra, elaborar un pla integral per tal de resoldre les nombroses deficiències i problemàtiques que pateix el Barri del Port en matèria d’equipaments, seguretat, mobilitat, comerç i cultura, entre altres.

Pel que fa a les mesures urgents a posar en marxa, els quatre grups municipals sol•liciten actuacions que ja fa molts anys que reclamen els veïns i veïnes d’aquesta zona de la ciutat. Es tracta, per exemple, de millorar les voreres, les calçades i la il•luminació, eliminar el cablejat aeri, donar ús als solars i edificis abandonats, requerir als propietaris la conservació i manteniment dels seus pisos i locals, incrementar la presència d’agents de proximitat i de resoldre la problemàtica de la creixent allau d’ocupacions en pisos buits, etc.

Quant al pla integral, els quatre grups municipals consideren urgent i imprescindible que es comenci a treballar per acabar amb la manca d’equipaments al Barri del Port, on no hi ha, entre altres, cap Centre Cívic, ni llar per a infants ni per a jubilats. Mitjançant aquest pla integral també s’ha de millorar la seguretat del barri i, entre altres mesures, incrementar la presència dels agents de proximitat per tal de reduir el nombre d’actes vandàlics i de delictes.

En el marc d’aquest pla, els quatre grups municipals també aposten per millorar la mobilitat del Barri del Port mitjançant actuacions consensuades amb el veïnat, dinamitzar el sector comercial de la zona amb mesures per incentivar l’obertura d’establiments i amb la redacció d’un pla d’usos; i fomentar, difondre i conservar el ric patrimoni cultural que existeix a la Part Baixa de Tarragona.
Redacció TT - 12/06/2018 - 14:49h
Espereu... asseguts
15/06/2018
11:22
Reclameu, reclameu. A l'Ajuntament li bufa Tarragonaen general i la Part Baixa en particular.
veï
12/06/2018
22:11
Molt urgents!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat