Per a Dídac Nadal 'Tarragona no té alcalde' i acusa l'equip de govern de desídia
  
Després de fer un repàs dels últims tres anys del govern municipal, el portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT), Dídac Nadal, ha arribat a la conclusió que “Tarragona no té alcalde”. Nadal, que ha fet balanç coincidint amb el tercer aniversari de la constitució de l’Ajuntament de Tarragona, el 13 de juny de 2015, ha lamentat “el flagrant incompliment del programa electoral del senyor Ballesteros, l’absoluta desídia davant el manteniment i la millora de l’espai públic i la incapacitat i manca de voluntat política per fer realitat els acords votats en les sessions plenàries”.

“El desplegament de la policia de barri, el Museu de la Química al Banc d’Espanya, les càmeres de videovigilància a Llevant, els dos centres cívics al centre de la ciutat, el Pla Municipal d’Accessibilitat, el centre cultural a la Tabacalera, el centre de producció d’arts escèniques al Camp de Mart... Tots aquests i molts altres projectes s’inclouen al programa electoral del senyor Ballesteros de l’any 2015, no n’hem vist cap”, ha assenyalat el portaveu del PDeCAT.

“Ni tan sols han estat capaços de complir els acords als quals el mateix PSC ha votat favorablement en els plenaris municipals”, ha denunciat Nadal, que ha explicat que des de l’inici del mandat fins a l’actualitat el plenari tarragoní ha aprovat un total de 361 mocions “de les quals només s’han fet efectives vuit”.

El portaveu del PDeCAT també ha lamentat “l’absoluta desídia” de l’equip de govern (PSC-PP) davant el manteniment i millora de l’espai públic. “Des de Sant Salvador fins al Serrallo i des de Bonavista fins a Ferran, hi ha hagut una immensa manca de cura dels carrers i places, de l’espai públic de la ciutadania, de l'espai de convivència i de participació”, ha manifestat Nadal.

El portaveu del PDeCAT ha assenyalat que des del seu Grup Municipal seguiran treballant i reunint-se amb tots els col•lectius de la ciutat perquè estan convençuts que “una Tarragona millor és possible”. Entre altres prioritats, Nadal ha destacat la millora urgent de l’espai públic i el desencallament dels grans projectes bloquejats pel govern de Ballesteros per tal d’obrir els immobles actualment abandonats a la ciutadania. “Altres dels nostres grans objectius són recuperar la capitalitat, que Tarragona s’obri d’una vegada per totes al mar i la cohesió física i social de la ciutat”, ha destacat el portaveu del PDeCAT.
Redacció TT - 13/06/2018 - 16:13h
suspens
18/06/2018
14:07
Tarragona presenta un estat lamentable als carrers, defecacions de gossos que no s'arrepleguen (solen ser de gossos grans), pixarades als fanals i a les parets. De fet, has de caminar amb el cap mirant a terra per esquivar les sorpreses.
amics
15/06/2018
18:41
amb amics aixi está tot dit. Vosté pensi senyor Nadal com ho faria Ballesteros i faci lo contrari.
Marruecos
14/06/2018
22:42
Carles te ha faltado nombrar la Part Alta no digamos los frikis de la cena que tubo el Señor Didac en las tres Besonas.Sr. Didac si quiere hacer la carrera de político en Tarragona no pierda el tiempo en sentarse con auténticos marmotas frikis y coja buen asesor para ganarse votos no unos charlatanes donde usted ceno.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat