Pau Ricomà: 'Els Jocs han estat la festa de comiat de Ballesteros i ens ha sortit caríssima'
Els republicans demanaran un ple monogràfic sobre els Jocs del Mediterrani
  
Fotografia d'arxiu
El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà afirma que ‘l’esdevenir dels Jocs del Mediterrani, amb el desgavell en la gestió de l’esdeveniment i la mala imatge de Tarragona, és el corol•lari de l’època Ballesteros’. Pel líder dels republicans, ‘els Jocs han estat la festa de comiat de Ballesteros i ens ha sortit caríssima’. Ricomà ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa de valoració de la cita esportiva en que ha volgut fer un agraïment sincer a voluntaris, protecció civil, guàrdia urbana, treballadors del Patronat d’Esports i periodistes locals. ‘En uns Jocs que han estat un desgavell organitzatiu, tot el que depenia de la gent de Tarragona ha sortit bé’, ha afirmat Ricomà.

Des d’ERC han advertit que ‘les previsions delirants de venda d’entrades i marxandatge no s’han complert i ens deixaran un dèficit important’ i expliquen que ja han demanat els ingressos que s’han obtingut per aquest concepte. Ricomà exigeix a l’alcalde transparència amb els números i anuncia que ERC demanarà un ple monogràfic sobre els Jocs. ‘Esperem comptar amb el suport de la resta de grups de l’oposició. Els tarragonins mereixen el màxim de transparència’.

Els republicans lamenten que els objectius plantejats pel PSC amb els Jocs han estat irreals, des de la transformació de la ciutat, fins la generació de llocs de treball o l’impacte econòmic al territori, xifrat pels organitzadors en 900 milions d’euros. ‘Els objectius plantejats eren tan irreals que no es recolzaven en cap estudi rigorós. Quan planteges objectius irreals com a punt de partida el fracàs està servit’, afirma Ricomà.

Sobre la futura gestió de l’Anella Mediterrània, Pau Ricomà adverteix que ’ERC s’oposarà a que es canviïn els estatuts de la Fundació Tarragona 2018 per a que gestioni l’espai. ‘La Fundació dels Jocs s'ha de dissoldre i passar comptes, abans de les eleccions municipals ha d'estar liquidada. Ens oposarem a que la reconverteixin per gestionar l'Anella Mediterrània i serem tan ferms com vam ser amb Santa Gadea’, ha afirmat Ricomà.

El portaveu d’ERC lamenta que ‘el PSC no va escoltar mai les nostres advertències sobre la mala gestió dels Jocs i han malmès la imatge de Tarragona’ i assegura que ERC seguirà treballant des de la màxima responsabilitat per redreçar la situació. ‘Tarragona necessita un cop de timó, necessita canviar si vol ser una ciutat pròspera i això s’aconsegueix assumint riscos i responsabilitats’, conclou Pau Ricomà.
Redacció TT - 04/07/2018 - 23:08h
reflexions
09/07/2018
11:20
http://www.lavanguardia.com/politica/20150206/54426937389/gobierno-embajadas-catalanas-estado-accion-exterior.html
La Ley de la Acción Exterior y del Servicio Exterior del Estado señala los pasos que las autonomías deben seguir
Los gobierno regionales deben informar, con carácter previo al Gobierno, de la apertura de dichas “delegaciones” en el extranjero.
El Ministerio de Exteriores debe pronunciarse sobre si ese plan se adecua a los objetivos de la política exterior del Estado y si cumple con el principio de unidad de acción en el exterior.
El Ministerio de Hacienda debe decir si la apertura de esas oficinas cumple con el principio de eficiencia en la gestión de los recursos públicos
@reflexions
09/07/2018
10:25
Suposo que les despeses de les embaixades que dius deuen ser les dues que hi ha a roma d'espanya i que viuen a cos de rei. O cada vegada que pressuposten partides per comprar cuberteria de plata i alfombras que valen un ull de la cara. ballesteros ha volgut fer lo mateix en provincial
camaleónica ERC
06/07/2018
16:29
ERC siempre calcula bien los beneficios que puede sacar de cada postura que toma. Y sabía que boicoteando los Juegos de Tarragona dañaría el nombre de la ciudad además del nombre de su ( no independentista) que es lo que quería. Eso es lo que le importa el nombre de Tarragona.
Como los camaleones, se mimetizan cuando les conviene. Unas veces, aparcan aparentemente su ansia de independencia y se alían con partidos no independentistas de"izquierdas" para coger sillón(tripartito) Otras, se alían en JxSí con CDC(de derechas por entonces dudosamente independentista) para coger sillón las dos. Ahora, andan a la greña cediendo a las exigencias d la CUP para no perder sillón
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat