Dídac Nadal: 'Els Jocs Mediterranis han girat l'esquena a Tarragona'
  
Així ho ha manifestat el portaveu del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament, Dídac Nadal, que amb l’objectiu de no polititzar l’esdeveniment esportiu ha esperat fins aquest dimecres per fer-ne la valoració. “Només començar ja ho vam veure, en el primer i principal acte, la inauguració dels Jocs Mediterranis, no es va fer partícips ni als clubs esportius ni a les entitats veïnals ni culturals de la ciutat”, ha lamentat Nadal. “Ens hauria encantat que els Jocs fossin un èxit”, ha apuntat Nadal, que ha agraït sincerament “la gran feina dels voluntaris”. “Han estat l’ànima de l’esdeveniment i donarem suport a qualsevol reconeixement a la seva feina”, ha assenyalat.

“Teníem una gran oportunitat i no només l’hem perdut, sinó que la imatge de Tarragona s’ha desprestigiat”, ha lamentat Nadal, que ha posat de manifest que les promeses “fetes pel senyor Ballesteros en els darrers vuit anys s’han evaporat”. El portaveu del PDeCAT ha recordat diverses declaracions fetes per Ballesteros com ara que els Jocs Mediterranis tindrien un impacte econòmic de mil milions d’euros i entre 200 i 300 milions d’euros d’inversió pública –tal com va assegurar en la conferència anual de l’any 2010-; i que els Jocs Mediterranis crearien 11.500 llocs de treball derivats de la construcció i del turisme –tal com va dir a la conferència anual de l’any 2014-.

“Va ser l’any 2011 quan Tarragona va saber que seria la seu dels Jocs Mediterranis 2017. El senyor Ballesteros ha tingut 7 anys, un dels quals de regal, per organitzar uns Jocs Mediterranis”, ha assenyalat Nadal, que ha manifestat que el resultat del qual hem estat testimonis “és la prova més evident de la incapacitat, de la mala gestió i, sobretot, del fet que ja fa molts anys que a Tarragona no tenim alcalde”.

“No demanem la dimissió de l’alcalde”, ha manifestat Nadal, que ha afegit que “volem que assumeixi les seves responsabilitats i que comenci a treballar per recuperar la bona imatge de la nostra ciutat”.

Auditoria econòmica i de les entrades

Amb l’objectiu de conèixer totes les dades econòmiques relacionades amb els Jocs Mediterranis, els ingressos obtinguts de la venda d’entrades i el nombre d’entrades venudes i regalades, el portaveu del PDeCAT demanarà les auditories pertinents. “Esperem tenir tota la informació sobre la taula al més aviat possible”, ha conclòs Nadal.
Redacció TT - 04/07/2018 - 23:19h
Bon candidat...pero mala marca i pitjor cognom
10/07/2018
14:33
Ho podria fer tot i no farà res, ja que no diu res nou, però res...està repetint els argumentaris convergents des de 2011 fins a 2017...van faltats d'idees, però podrien vendre la marca Nadal, i tampoc....mal moment per tirar dels cognoms de tota la vida, en aquesta ciutat hi haurà un canvi de cognoms, al tiempo!
oh, patrias!!!el gran pretexto
08/07/2018
19:28
https://www.nytimes.com/es/2017/09/25/cataluna-el-viejo-truco-de-la-patria/
…La crisis ( ecónomica) arreciaba, y el Govern catalán decidió cortar por lo más débil. Entre 2010 y 2015 redujo los presupuestos de vivienda, educación y salud públicas más del 15 por ciento. En ninguna otra comunidad española los recortes fueron tan brutales. Hubo protestas, miles, en las calles. El Govern se asustó: debía hacer algo. . El partido de la derecha catalana recurrió al más clásico: el viejo truco de la patria. Toda la culpa era de Madrid. A estos dos les convenía pelearse, revolear banderas: así empezó esta carrera de provocaciones, bravatas. La patria( cualquier patria) es una idea paranoica...
Partits del todo por la patria...
08/07/2018
10:08
“Posar en perill la patria”....tant ranci i caspós i la màxima preocupació..”todo por la patria”...encara q sigui a costa d sang i apallisar a la gent
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat