La CUP denuncia que Ballesteros i Villamayor segueixen sense esclarir les incògnites dels Jocs Mediterranis
  
Tal i com es va fer públic el passat 6 de juliol, la CUP de Tarragona va fer arribar de manera formal a l’alcalde Ballesteros i al conseller Villamayor una bateria de preguntes referents als Jocs Mediterranis, que, d’altra banda, la formació ja havia formulat en diverses ocasions en rodes de premsa o comunicats. Donada la manca d’informació i transparència per part del govern, respecte els Jocs Mediterranis però també en molts altres temes, que la CUP ha denunciat reiteradament en el passat, des de la formació es va decidir fer un comptador públic a les xarxes socials per tal de pressionar Ballesteros i Villamayor a donar resposta a les qüestions formulades.

En el consell plenari del passat dia 20, el conseller Villamayor va fer entrega al Grup Municipal de la CUP d’un total de 5 dossiers amb informació diversa sobre els Jocs Mediterranis com a resposta a les preguntes dels independentistes. Després d’una atenta lectura d’aquests documents, la formació no pot sinó expressar de nou la seva decepció. Del total de set preguntes que havien formulat inicialment només se’ls ha respòs a una, la referent a la relació de contractacions de persones físiques pels Jocs Mediterranis 2018. És a dir, que només una pàgina de l’extensa quantitat que se’ls va fer arribar es correspon amb les demandes fetes.

La resta de documentació difícilment podria clarificar el cost total de l’esdeveniment o el número definitiu d’entrades venudes, ja que l’informe més recent data del passat març i els anteriors es remunten fins a 2015, és a dir, que res tenen a veure amb les informacions sol•licitades sinó que simplement són pàgines i pàgines de previsions i càlculs a futur d’allò que els Jocs haurien pogut ser. La formació anticapitalista entén que es troba davant d’una maniobra de distracció, una nova fugida d’estudi que respon a l’opacitat en la qual viu instal•lat el govern de la ciutat, molt especialment en tot allò que fa referència als Jocs Mediterranis.

La CUP, en vistes de la situació, ha decidit reemprendre el comptador i seguir pressionant per tal d’esclarir les qüestions que segueixen sense ser resoltes. De la mateixa manera, es compromet a fer públiques tant les respostes que es vagin obtenint, començant pel document amb els contractes del personal dels Jocs Mediterranis, així com la informació que contenen els diferents informes que els va entregar Villamayor en la línia de combatre la política d’opacitat de l’equip de Ballesteros.

Conferència col•loqui de l’alcalde:"Tarragona, del 2008 als Jocs"

D'altra banda, amb el títol “Tarragona, del 2008 als Jocs”, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, farà un balanç dels darrers 10 anys en un esmorzar col•loqui que tindrà lloc dilluns, dia 30 de juliol, a les 9 del matí, a la Cambra de Comerç de Tarragona.
Redacció TT - 26/07/2018 - 14:15h
A pobre jocs
27/07/2018
20:56
Absents...mentida....sectari..Lo dit, a Girona serien els mitllors del mon. Ja Ja ja !!!
pobres jocs
27/07/2018
12:55
Què s'ha d'aclarir si els jocs han passat sense pena ni glòria? L'únic que ha quedat clar és l'exhibició de la bandera espanyola.I amb les entrades no han fet ni pa pipes.
Els fets i costums tarragonins hi han estat absents.
Pregunta
27/07/2018
11:05
TT es el diari oficial de la CUP ? Día sí día tambe surt a primera noticia. La resta de partits no fan res? no tenen iniciatives? el govern de la ciutat tampoc?. Molt tendencios això...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat