Ricomà denuncia que no es permet debatre al ple de la Diputació l'opció de posar un llaç groc
  
Esquerra Republicana ha reclamat al Ple de la Diputació de Tarragona perquè no s’ha debatut la moció per incorporar a la façana de la Diputació un llaç groc per reclamar la llibertat dels presos i exiliats polítics, petició de la 3ª Joventut. El diputat republicà ha manifestat que “volem denunciar que el President de la Diputació no permet debatre al ple sobre la possibilitat de posar a la façana del Palau un símbol amb solidaritat amb les persones preses i exiliades polítiques: Un llaç groc. No estem entrant en la posició de cadascú, reclamem poder exercir, al ple, el dret d’expressió que tenim com a diputats i debatre aquest tema”.

El passat mes d’abril, el col•lectiu de la Tercera Joventut, que setmanalment es troba a un indret diferent de Tarragona per donar suport als exiliats i presos polítics, es va concentrar a la porta de la Diputació. Diputats d’Esquerra Republicana, de la CUP i també del PDeCAT els van rebre i els vam dirigir unes paraules. Tots ens vam comprometre a vehicular al seva demanda de que el llaç groc estigui present a la façana de la Diputació.

“Volem recordar que a la Diputació hi ha una majoria clarament independentista, perquè la gent de les comarques tarragonines així ho han volgut i ho han expressat amb el seu vot. 19 diputats independentistes, per 8 que no ho són. Malgrat aquesta majoria, el PDeCAT va triar el PSC com a soci de govern i ha mantingut aquest pacte mentre durava el 155. Potser aquest pacte explica algunes actuacions” ha apuntat Ricomà.

El diputat republicà, Pau Ricomà, ha finalitzant demanant que “també és responsabilitat nostra, de les diputades i diputats triats en llistes independentistes, que es mantingui viva, present i ben visible, la demanda de llibertat”.
Redacció TT - 27/07/2018 - 13:46h
A ERC
02/08/2018
07:19
Para cuando la Independencia? Cagones que solo sabéis mentir y vivir del cuento de la estilada. Si hicierais como vuestros antepasados, pero vosotros estáis muy bien
veu ciutadana
30/07/2018
10:13
cuando denunciáis los cuarenta millones del Jaime I y los 12 de los tres parkings es casi imposible haciendo tan pos queráis conseguir tanto
Inda
29/07/2018
23:31
Indapandent i indecent. Deixeu ja de marejar amb el tema i poseu-vos a treballar. O és que no en sabeu de gestionar lo públic? Amb les competències que tenen els teus amics a la Gene ja seria hora que fessin alguna cosa. Això si, la culpa dels de Madriz de nosaltres no que som uns messiànics il·luminats per la gràcia de Macià.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat